reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no ja mam tylko dla chlopca hahahhahahahaha ALAN ANDRZEJ,znaczy sie podwojne imie drugie po tacie
Ładnie. Ale skoro wybrałaś imiona dla chlopca to inaczej być nie może. Ja zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę ale jak tylko zaszłam w ciąże od razu wiedziałam, że będzie chłopiec;-) Intuicja mnie nie zawiodła
aga_irlandia
ja sie lepiej nie bede wypowiadac o intuicji hahhaha mysle ze to chlopak ale rozsadek mi podpowiade ze mam nikle szanse przy 3 corkach no ale dopoki nie wiem kto to moge sie poludzic
az sie boje zapytac na usg o plec......i sie zastanawiam czy moze lepiej zostawic to az sie urodzi i bedzie wtedy wiadomo
a te imiona to od lat sa juz wybrane jak mialby byc chlopiec to zawsze miala typy alan a lbo daniel
az sie boje zapytac na usg o plec......i sie zastanawiam czy moze lepiej zostawic to az sie urodzi i bedzie wtedy wiadomo
a te imiona to od lat sa juz wybrane jak mialby byc chlopiec to zawsze miala typy alan a lbo daniel
D
drozdusia
Gość
kasia ja juz z crescentu wrocilamtak tylko polazilam kupilam co nieco a teraz siedze i odpoczywam
ze mna ten problem jest ze ja wlasnie ciagle w ruchu jestem i jak bylam w szpitalu to dla mnie katastrofa.....no ale 2 tygodnie jakos po tym przezylam a teraz to juz wlasciwie na takich samych obrotach jestem jak bylam wczesniej.....troche ciezko mi duzo chodzic bo krocze boli bo to dzieciatko nisko jest no ale niedlugo usg zobaczymy co tam ciekawego powiedza
wlasciwie to juz z gorki oby do konca lipca i moge rodzic
aga ty to chyba piechura urodzisz.tak samo zresztą jak ja.też nie mogę usiedzieć.mąż ciągle się pyta co ja biorę że jestem taka naładowana:-) tak myślałam o tobie ostatnio i o tym że tak długo nie znasz płci.może to dobry znak i będzie mega niespodzianka na porodówce?upragniony synuś...
mnie dziś czeka samotny wieczór bo T idzie na noc do pracy:-( ech...
aga_irlandia
drozdusia zobaczymy wlasciwie niewiele zostalo
mnie dziś czeka samotny wieczór bo T idzie na noc do pracy:-( ech...
To zwołaj Drozdusia babeczki i sobie urządźcie mamusiowe party;-)
D
drozdusia
Gość
oj żeby to było takie proste skrzyknąć wszystkie babeczki:-( to ja bardzo chętnie ale cóż,pozostaje mi wieczór z marudzącą Laurą i jak Bóg da z książkąTo zwołaj Drozdusia babeczki i sobie urządźcie mamusiowe party;-)
reklama
D
drozdusia
Gość
Drozdusia a jak tam zdrówko Laury? No i jak wczoraj z jej spaniem było?
jeśli chodzi o katar to dobrze bo wszystko ładnie już jej schodzi i nie zalega w nosku.wspomagająco podaję jej flegaminkę w kroplach żeby rozrzedzić wydzielinę co nie będzie jej w gardle zalegać.a do tego prawie przebił jej się 7 ząbek.pewnie kwestia tej nocy i jutro już będzie na powierzchni.także jest tak jak myślałam że ten katar to przy ząbkowaniu.noc pewnie nie będzie przez to rewelacyjna.a wczoraj padła przed 20 ale spała bardzo niespokojnie i kilka razy się przebudziła.potem do 4 spała a od 4 do 6 popłakiwała.pewnie dokuczał jej ten 7 ząbek.nic to,muszę przetrwać