reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja tam spedzilam milo dzien w odgrodku.Ja sie opalalam a dziecko kapalosie w baseniku.Nie msuialam nigdzie lazic inawet mi sie nie chcialo.I czuje sie fantastycznie.Nawet sie zastanawiam czy jutro niepowtorze tego tylko z mezem.I grilka sie rozpali.Nie ma jak to czas soedzony z rodzinka, a w ogrodku moze byc fajnie:-)
Gastone no może być fajnie ale jak przez ostatnie tygodnie, miesiące, niektórzy lata widzisz ciągle ten sam ogródek to dla mnie choćby miał złoty basen nie zastąpi jakiegoś wypadu w plener, w naturę lub do ludzi. Ja to chyba nie mam nic z domatorki:)

reklama
a my właśnie wróciliśmy z kilkee.cały dzionek nad oceanem.pogoda piękna i słoneczna.a jutro grill nad jeziorkiem.a tymczasem spadam nakarmić małą,wykąpać i spać.spokojnego wieczoru a potem nocki

my bylismy na klifach dziś czolo mi sie opalilo tak że mi sie marszczy i mam takie uczucie jakby brwi miały mi wylądować na plecach:p Krycha już śpi tzn wszyscy już śpią a mi się nudzi:/

reklama
Do góry