reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha byłyście w tym sklepie dziecięcym obok aldi?

Ooooo, zupełnie o nim zapomniałam :baffled:!!! W drodzę do Agi_irlandia nie zaglądałyśmy co by nam dzieciaczki się nie pobudziły a jak już wracałyśmy to znów zakeciłyśmy się na Smyths'a i polazłyśmy tam! Hmmm... Coś pamięć nam zawiodła! Ale następnym razem się tam przejdziemy, może wtedy i Ty do nas dołączysz ;-)!

Ms.Marple, a jak Wam nocka minęła? Mi dziś było strasznie duszno, ale Pyza jakoś przetrwała, raz tylko popłakała chwilkę, bo Jej było za gorąco (chyba..., ale jak Ją całkiem odkryłam to już zasnęła spokojniej)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ooooo, zupełnie o nim zapomniałam :baffled:!!! W drodzę do Agi_irlandia nie zaglądałyśmy co by nam dzieciaczki się nie pobudziły a jak już wracałyśmy to znów zakeciłyśmy się na Smyths'a i polazłyśmy tam! Hmmm... Coś pamięć nam zawiodła! Ale następnym razem się tam przejdziemy, może wtedy i Ty do nas dołączysz ;-)!

ja jak jadę do miasta raz w tygodniu to chcę w tyle miejsc, że nigdy mi czasu nie starcza na połowę:nerd:

fiu fiu Michael Jackson zszedł był..

dzien doberek:)

gastone to nie jest anadin :) to po prostu aspirin......malutkie tableteczki :)

Bozenko ja mialam aspiryne przepisana w klinice poronien ze wzgledu na te 3 obumarcia dzieciatek.....podejrzewali zespol antyfosfolipidowy....ktory niby zostal wykluczony po badaniach ale na wszelki wypadek kazali mi brac i dzieki temu nasze malenstwo zyje:):):):)odstawilam ja dopiero w 26 tyg jak dostalam tego krwawienia i skurczy...a normalnie bym brala do 36 tyg.......:)
milego dnia :)

ja jak jadę do miasta raz w tygodniu to chcę w tyle miejsc, że nigdy mi czasu nie starcza na połowę:nerd:

fiu fiu Michael Jackson zszedł był..

Hahahahahahaha, dobra, to same tam podejdziemy i zdamy relację :-D! Ano właśnie widziałam, że Majkuś się przekręcił :szok:, szkoda faceta, pomimo jego fisiowania to fajny był...

;-);-);-)
lece do szkoly:) a potem chyba tkmaxa nawiedze moze cos ciekawego znajde choc nie lubie tego sklepu nie wiem dlaczego:):baffled:

Ech, a Ta już od rana buszuje po ciuchach... Ja też nie przepadam za tym sklepem!!! Udanych zakupów życzę hihihihihihi

i ja nie jestem wielką entuzjastką tkmaxa
wiem że są tam fajne rzeczy, ale nigdy nie chce mi się szukać godzinami nie wiadomo czego:nerd:
tylko torebki tam oglądam zawsze:tak::-D:-D czasem buty:cool2:

dzień dobry.jakoś się nie mogę wygrzebać.prawie oka nie zmrużyłam.
Krycha z gorączką walczyłam do 4.nurofen tradycyjnie nie pomógł więc robiłam jej okłady i w końcu ok 4 udało mi się ją zbić.także do tej godziny siedziałam sobie na krzesełku przy łóżeczku:-( mała co chwila się budziła przez tą gorączkę a ja co chwila zmieniałam okłady.w końcu o 4 wzięłam ją do łóżka bo już nie mogłam wysiedzieć.a w łóżku też się kręciła.nie mogła spać już pewnie z przemęczenia.ja też nie spałam ale chociaż sobie poleżałam:sorry2:
no nic trzeba się rozruszać bo domek trzeba ogarnąć.do poklikania potem

reklama
Witam kobialki.Aga juz wiem ten Anadin to aspiryna 500 z dodatkiem cofeiny wiec spoko.
A u nas pada i cholerci wiedzialmze bedzie padac, bo wczoraj nagle mnie zcielo i dostalam migreny i wygonilam mezulka do syncia odrazu i poszlam spc..
A co tkmxa ja tez nie przepadam za tym sklepie zwlaszcza za tlumami..ale wpadm tam czasmi, jak burza i ide na buty, torebki i do gory na gary, bo zaoparuje sie tam w piekne rzeczy japonskie , mam cala kolekcje.Tylko ostatnio juz dlugo nic nie bylo...

Do góry