reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Vi wysle Ci messydza :) teraz jestem troszke busy i jeszcze blizniaki zagoscily u nas w domku :) Felix i Etna kociaki Nadii ;*****

Kora hellol :) ooo z tego co pamietam to jest tu kilka mam z raheen doradoyle i okolic :) sama kiedys mieszkalam na raheen :)
Napisz cos o sobie :) z checia poczytam Choc niewiem czy bede miala czas na czytanie Dziewczyny wala tyle postow ze szok :p. Jeden post na 2 tyg :p

reklama
Cos o sobie, to jestm mamą prawie 2 letniej Zuzi (skonczy 5 czerwca :D) mieszkamy tu juz prawie 5 lat i jakos tak wszystko po malu sie kreci :). Teraz caly moj czas pochlania Zuzu ale jak tylko moge staram sie wykradac nawet male chwilki dla siebie ;) inaczej sie nie da. Od kilku dni wczytuje sie w to formu i znalazlam kilka ciekawych rzeczy. Postaram sie byc na bierzaco:)

Wszystkim Mamą życze wytrwałości i samych radosnych chwil z ich pociechami !!!!

Hellol :)

Dziewczyny moje Wszystkiego najlepazego z okazji Dnia Matki Niech kazdy dzien bedzie wyjatkowy

Kora buziakii dla Corcii :***** fajnie ze bedziesz pisac, to moze zacznie sie cos dziac :) To moze teraz ja Sie przedstawie :))) Jestem Sylwia, wraz z Damianem mamy corke Nadie, Nadula 16 kwietnia miala 2 latka :) Ja jestem w Ie 3 lata i tez tak powolutku zycie sie kreci :p Teraz mieszkam poza Limerick, ale jak najbardziej zapraszam na kawe czy na plac zabaw mozna wyskoczyc :)

Hej :)
Troszke cicho u tych mam z limerick ;)
Zuzu juz po drzemce, pies sie kreci kolo nogi, wiec chyba czas sie pozbierac i wyjsc na spacer.
Milego leniuchowania :)

Sylcia tych życzeń to nawet nie widać Twoich :-p hehe
masz nowe koty :szok: o matko ja bym trzem nie podołała hehe
koorra no tak cicho tu czasami :-p

na szczęscie pogoda się poprawia i wkońcu mogę wyjść z małymi na dwór.. juuupi:-D

alex
jak tam u was??

Witam
Po males przerwie , ostatnio cos tu cicho bylo :(
Dziewczyny moja mala ma jz 8,5 mc:) i tylko 2 zabki:( na dodate prawie nic nie je , moze maci jakies sposoby na niejadkow?
Koorra ja jestem z raheen:) jak pogoda sie poprawi to chetnie bym gdzies wyszła

reklama
Do góry