reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

filpi koleżanki synek ma to od urodzenia,ostatni raz trafili do szpitala w maju :( ona wie ze musi małego strasznie pilnowac

moja energia na dzisiaj sie wyczerpała :(

reklama
Kamcia a czy te leki kupowałaś w polsce czy w Irlandii?? Idę jutro z nim do lekarza to zobaczymy co powie. Póki co myję go rumiankiem. I mam nadzieję że to nic poważnego bo mam już DOŚĆ tych chorób i infekcji.

MartaF straszne to co piszesz, zwariowalabym, w jakim wieku jest ten chlopczyk? moze juz mozna zrobic mu eeg wtedy wiedzieliby cos wiecej, strasznie wspolczuje znajomym

camomile kup savlon w plynie w kazdej aptece a nawet marketach znajdziesz, zakretka do miski wody i niech w niej siedzi sie moczy tylko trzeba siusiakiem ruszac i odciagac skorke zeby sie czyscil w srodku
jesli lekarz nic ci nie zapisze dla malego to zapytaj w aptece czy maja cos przeciwzapalnego bez recepty, jakby co powinnam miec jeszcze kilka tabletek furaginu jakbys chciala moge poszukac

malzon wrocil z pracy, siedzi z chlopakami na dole a ja do wyrka i sobie leze, wygrzeje sie z herbatka z miodem ...

filpi 2 latka skonczył na koniec stycznia

to pewnie powiedza ze jeszcze za maly, szkoda, biedne dziecko :(
nie polezy spokojnie podczas badania a jak uspia czy uspokoja to wynik bedzie sfałszowany
straszne ze takie maluchy choruja tak okropnie

jesssoooo pierwszy raz w zyci tak mnie gardlo boi, masakra

hmmm dalej nie wiem o co chodzi do moczenia w wannie że problemy skórne, czy do moczenia siusiaka w nocy:)? Tego preparatu salvon nie uzywalam.
Napisz mi dokladnie o co chodzi:)

reklama
Ehh sorki. Cos mi sie pomyliło i chyba zwróciłam się do nieodpowiedniej osoby:zawstydzona/y: no bądź co bądź pytałam gdzie te preparaty do moczenia są dostępne.

Do góry