reklama
Kamcia a czy te leki kupowałaś w polsce czy w Irlandii?? Idę jutro z nim do lekarza to zobaczymy co powie. Póki co myję go rumiankiem. I mam nadzieję że to nic poważnego bo mam już DOŚĆ tych chorób i infekcji.
filpi
Fanka BB :)
MartaF straszne to co piszesz, zwariowalabym, w jakim wieku jest ten chlopczyk? moze juz mozna zrobic mu eeg wtedy wiedzieliby cos wiecej, strasznie wspolczuje znajomym
camomile kup savlon w plynie w kazdej aptece a nawet marketach znajdziesz, zakretka do miski wody i niech w niej siedzi sie moczy tylko trzeba siusiakiem ruszac i odciagac skorke zeby sie czyscil w srodku
jesli lekarz nic ci nie zapisze dla malego to zapytaj w aptece czy maja cos przeciwzapalnego bez recepty, jakby co powinnam miec jeszcze kilka tabletek furaginu jakbys chciala moge poszukac
malzon wrocil z pracy, siedzi z chlopakami na dole a ja do wyrka i sobie leze, wygrzeje sie z herbatka z miodem ...
camomile kup savlon w plynie w kazdej aptece a nawet marketach znajdziesz, zakretka do miski wody i niech w niej siedzi sie moczy tylko trzeba siusiakiem ruszac i odciagac skorke zeby sie czyscil w srodku
jesli lekarz nic ci nie zapisze dla malego to zapytaj w aptece czy maja cos przeciwzapalnego bez recepty, jakby co powinnam miec jeszcze kilka tabletek furaginu jakbys chciala moge poszukac
malzon wrocil z pracy, siedzi z chlopakami na dole a ja do wyrka i sobie leze, wygrzeje sie z herbatka z miodem ...
filpi
Fanka BB :)
filpi 2 latka skonczył na koniec stycznia
to pewnie powiedza ze jeszcze za maly, szkoda, biedne dziecko
nie polezy spokojnie podczas badania a jak uspia czy uspokoja to wynik bedzie sfałszowany
straszne ze takie maluchy choruja tak okropnie
jesssoooo pierwszy raz w zyci tak mnie gardlo boi, masakra
reklama