reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

I ja sie witam:)
U nas niestety caly dom chory, dosyc ze ja z Kieranem chorzy to i jeszcze Sophie nasza wzielo, kurcze, nie jest z nia najlepiej, bo ma goraczke i kaszel, dalismy jej rano antybiotyk to zwymiotowala po nim.... i nie wiem co robic czy jechac do szpitala czy czekac do jutra:(:(:(:(:(:(

reklama
Hej, hej Laseczki!!! W końcu wróciliśmy ;-) jestem wymęczona jak nie wiem, ale wyjazd ogólnie zaliczam do udanych, choć, niestety, była też przygoda szpitalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Stety, zaś, nie dotyczyła ona Oliwki, ale o tym nastukam innym razem... Teraz zmykam, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

dzień doberek
kawka czeka:tak:

.............

byłam wczoraj w crescent ale prawie nic nie kupiłam taka kiszka:baffled: ale widziałam jak aga z rodzinką coś tam złowiła:tak::-D:-D

usiłowałam kupić sukienkę na wesele ale w co ubrać takiego balerona jak ja:nerd::baffled::dry::shocked2:

Ostatnia edycja:
ojjj Bozenka przesadzasz i to grubo!!!!!

dziewczynki te co maja dziewczynki hihihihi mam do sprzedania jesli ktoras by chciala nowka funkiel

D07291_M.jpg
http://www.toys.ie/MiniKiss-Puschair...8-9cde7970e06d

sprzedam!!! wozeczek jest nowy, nie uzywany ale rozlozony bez lalki (lalka nie byla dolaczona)

Witam mamusie
Ale tutaj dalej pustki:confused:
My jednak wczoraj nie czekalismy i o 20 pojechalismy z mala do szpitala, i na szczescie, bo ma zapalenie oskrzeli :-( ledwo zyjemy:-( oby jej jak najszybciej przeszlo bo tak sie biedula meczy:-:)-:)sad:

i ja sie melduje po swietach :) nawet sie nie przejadłam powiem wam szczerze..a to pewnie dlatego,ze wszystko sama robilam i podjadalam podczas pichcenia...
rodzice juz odlecieli kurde troszke za krotko byli :( ten czas razem tak szybko mija :( ale, bylo milo i naprawde rodzinnie :)
co do wyprzedazy w next-cie to mi udlao sie kupic kilka superasnych rzeczy dla adusi :) dla dominika juz nic nie zostalo..same puste wieszaki zostaly w chlopiecym dziale..
pozdrawiam :)

reklama
witam mamusie.widzę że podczas świąt za wiele nie naskrobałyście.ale dla mnie to lepiej bo z łatwością mogę przez to przebrnąć:tak:

Do góry