reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
Zgadzam sie dieta MZ jest ciezka do utrzymania, niestety :( mam pytanie do was, w srode lece pierwszy raz z moja dwumiesieczna coreczka samolotem i moze jakies sprawdzone porady co zabrac co sie przyda, mama tysiace rzeczy i jedna torbe i nie wiem co zabrac a co nie?

Na mnie dziala pusta lodowka i zadnych ukrytych slodkosci. Ale jak sie ma rodzine to nie da rady. Probuj duzo wody pic, to zapycha.szklanka przed kazdym posilkiem a jak poczujesz brak slodkiego to herbatke. Ja sie tak czasem oszukuje...:tak:

Witam wszystkie "mamuśki". dzięki za wszystkie namiary:-).
Ciekawa jestem czy tylko ja się tutaj(w leicester) tak długo aklimatyzuje jestem tu prawie pół roku i nadal nie mogę się przyzwyczaić do życia tutaj.
A jak tam uwas sytuacja wyglądała?

No hej. Zgadzam się mniej żreć to najlepszy sposób. Dodatkowo picie dłużej ilości wody wspomaga proces dietowania :-)
Ja się zawziełam i od 2 tygodni mniej żrem i chodzę na masaż modelująco anty-cellulitowy i jestem już po szóstym i zaczełam widzieć efekty. Rewelacja!

reklama
Do góry