reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Ja mam doświadczenie z agencjami bo moja rodzina tu zjechała i od tego zaczęła :)
Jest kilka które obecnie potrzebują ludzi ( wiem bo tak jak ww pisałam rodzina była zarej w agencji) i dzwonią w chwil obecnej, ze potrzebują do pracy. Niestety nie ma gwarancji na ile wezmą do jakiej pracy itd.
Mój mąż też zaczynał od agencji a po czasie firma bezpośrednio z nim podpisała kontrakt także czasami i nawet w ten sposób sie uda :)

reklama
Ja i tak nie wczesniej zaczne szukac jak dzieci pojda do szkoly,ale nie wiem od czego zaczac i chyba od agencji bylo by najlatwiej(prawda).A orientujecie sie jak jest z etatami,tzn czy mozna znalesc taka wlasnie prace w godzinach szkolnych,czy raczej trudno o taka prace.

Aniu z agencji to smialo polecam Best Connection, Fusion, Quest. Radze omijac Right Direction z polskim staffem. Godziny szkole sa maloprawdopodobne ale zycze Ci powodzenia. Ja pracuje na noc, maz na rano i jakos to ogarniamy

Aniu w zależności czego szukasz :) Jaka praca Cie interesuje. Mój mąż zaczął od agencji. Poszedł do pracy na 2tyg zaraz po przyjeździe bo potrzebowali pracowników a pracuje tam do dzis i juz na kontrakcie. Takze, nawet przez agencje można się fajnie załapać :) Więcej problemu jest z pracą do 15stej z tym juz niestety nie jest tak łatwo. Nie wspominając a dniach wolnych w szkole, co 6tyg tydzień wolnego plus święta, wakacje itd wtedy jakaś niania musi być.
Sama zastanawiam sie nad pracą w niepelnym wymiarze ale właśnie boje sie tych dni wolnych :( a nie dam córki do obcych ludzi

Czesc dziewczyny,

Jestem w ciazy i mieszkam w UK. Bralam od poczatku duphaston i zostalo mi troche. Mam od odsprzedania 4 opakowania (bez dwoch tabletek) £20 za wszystkie! kupione u polskiego gina za £20 za opakowanie. Nie potrzebuje ktoras?

Pozdrawiam

Czesc dziewczynki :)
Szybkie i wakacyjne pytanie. Gdzie w UK nad morze? Bylyscie? Znacie? Moze znajomi Wasi chwalili jakies miejsce? W sobote chce zabrac moich chlopakow ale nie mam pojecia gdzie.
No i z gory dziekuje za wiadomosci.
Pozdrawiam goraco :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry