reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Leicester

a ile za ten zel ?? i pas ? bo ja nawet nie mam bladego pojecia robilam kiedys brzuszki efekt marny moze troszke ale co z tego przestalam bo mnie piers rozbolala i wszystko wrocilo

reklama
Myślę, że każda kobieta tak ma;-) z tym czuciem;-)
Mój Adam zawsze mnie adorował do ostatniego dnia ciąży, bajerant jeden:-D, ale fakt jak już Bartuś miał z 3 albo 4 miesiące to tak nieśmiało coś napomknął, że "dobrze":-D wyglądam, np. mój ojczym, on to się nie bawi w "dyplomację" tylko od początku mówił do mnie "pulpet":-D:-D:-D, a teraz jak schudłam to mówi "O, teraz Pulpet schudł to się może ubrać w małe spodnie":-D świetny jest.
Brzuch dalej jest:zawstydzona/y:, ale nie można mieć wszystkiego na raz.

To jesteśmy brzuchatki!!!!ja mam też brzuch okropny(rozstepy)i taki duży jeszcze troszke.Ale gdybym tego pasa nie nosiła przez 6 miesiecy to miałabym ogromny.Mariolko ten pas(albo bandaż)napewno Ci pomogą,na 100%.Daysie ciekawa jestem jak ten żel sie sprawdzi,daj znać,widziałam go własnie w sklepie.Ja to ogólnie nie moge schudnąc,te moje zdrowe odżywianie dobija mnie.Mam momenty że mówie sobie w duchu"w dup.... to mam jestem jaka jestem"a potem oglądam Fashion Tv i kac moralnyże sie najadłam sie czekolady.

Ja rozstępów nigdzie na ciele się nie nabawiłam w ciąży ale brzuch mam okropny.
Dalej wyglądam jak w ciąży... a nie jestem i narazie nie planuje.
Jak tylko przetestuje żel to dam znać,niby w 3 tyg.ma zdziałać cuda :D
A pas od razu po zakupie założyłam ha ha
Kasia pas 1 pound + ok.6 pound żel,w promocji w Superdrug.

reklama
Witam Was!!!dziś taka byle jaka pogoda że tylko w domku trzeba siedzieć.Nie nawidze takich dni....sa smutne.My dziś z Maksiulkiem sami ,Tatko na 10 godzin do pracy poszedł.

Do góry