reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
to sa normalne zastrzyki domiesniowe w posladki :) raz na 3 miesiace przed ciaza mi sie miesiaczka zatrzymala ale po ciazy mam raz na 3 miesiace 2 tyg. ale prawie nic . tutaj sa za darmo w anglii to chyba kazdy wie :) a co maja w sobie to nie pameitam juz musialabys poczytac na necie . ale sa naprawde dobre.

Od 6 lat nie stosuje żadnej antykoncepcji i ... nie chciałam dziecka nie miałam, chciałam mam, nie chcę narazie i nie mam kolejnego :-D,choć zamierzenia, nie dawno jeszcze ,były inne,ale uległy zmianie.
Ja się trochę boję...
Brałam w PL pigułki anty a potem miałam problem z ciążami.
Napewno było to uwarunkowane nie tylko antykoncepcją ale i pracą itd. ale mimo wszystko do 3ciej ciąży nie zamierzam stosować.
Jak by teraz było, to by płaczu nie było, choć narazie nie planuje ale wiadomo jak to z planami jest ;-)

No właśnie...
plany malowania sypialni w tym tygodniu poległy w gruzach,bo farby w B&Q nie było.
A nawet nie mieli w komputerze tej próbówki co by mi mogli wymieszać i zrobić ten kolor od ręki.
Jak pech to pech.
Także malowanie odłożone na później :-D
W sumie dobrze.
Na spokojnie zrobię porządek w papierach a muszę obowiązkowo i w końcu będę miała na to czas.

Ostatnia edycja:
Hej.Ja wczoraj padłam jak kawka...Iwonko dziekuje za menu.Ja przed ciązą brałam kilka lat tabletki i po odstawieniu ich zaszłam w ciąże(po 6 miesiącach).Teraz też biore,jestem z nich bardzo zadowolona.Dzisiaj idziemy do znajomych,urodził im sie Synuś dwa tygodnie temu.Daysie może i tak miało być że farby nie dostałaś ,bo dziś piątek 13...hi ..hi.Mariolko jak tam zdrówko)zabek boli jeszcze?)

Daysie u nas tak samo. Ja tez nie biorę żadnych środków antykoncepcyjnych i na razie jest ok. Najwyżej Maksymilian będzie miał szybko rodzeństwo:-). Przed ciążą też nie brałam i jak zaplanowaliśmy,że chcemy już dzidziusia to od razu się udało.
Anetka z tym piątek 13-go to chyba coś jest. Mąż ma jechać po paszport małego i na razie kwitnie na dworcu bo pociągi po opóźniane lub odwołane. Właśnie dzwonił, że pociąg odwołany i czeka na kolejny będzie za godzinę. Mam nadzieję, że dojedzie do tego Manchesteru.

Oj, nie straszcie tym "piątkiem 13";-) bo znowu coś wykraczemy;-)
Ja po raz setny umawiam się z koleżanką z sąsiedniej miejscowości a jak tylko się umawiamy to pada i teraz też zanosi się na deszcz:wściekła/y: i pewnie znowu się nie spotkamy:-(
Chyba zrobię tak jak mówi Adam i po prostu ja się do niej wybiorę:-D bez względu na pogodę.

Daysie te płyny ładnie pachną ale nie sa koncetratem,nie są wydajne.Ja to bardzo dużo go leje,butelke mam na 6-7 prań.Maksymilian napewno mąż dojedzie po paszporcik dziś:)Iwonko aleś Ty chudzielec jestes,znowu przegladalam Twoje zdjecia na nk.Kurde!!!Gratulacje.

reklama
Do góry