reklama
anna041982
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny.Mam pytanie odnosnie formularza na working tax credit,dzwonie do HM i nie moge sie polaczyc.Czy wiecie moze gdzie go mozna dostac lub moze z neta sciagnac?Lub czy moze byc kopia a nie orginal.Z gory dzieki za odpowiedzi.
Na poczatku witam wszystkie mamusie z Leicester
Anna 041982, ja wlasnie jestem w tym temacie na biezaco. Niestety, trzeba dzwonic...az sie dodzwonisz. My tak robilismy, maz "wisial" na linii 20 min i sie udalo, po kilku probach.
Po krotkiej rozmowie, wysylaja na podany adres formularz do wypelnienia. Wlasnie dzisiaj go otrzymalismy. Takze, da sie Cierpliwosci i wytrawalosci zycze bo sie przyda
p.s. radze utrzymac sie na linii do skutku...
Pozdrawiam serdecznie
Anna 041982, ja wlasnie jestem w tym temacie na biezaco. Niestety, trzeba dzwonic...az sie dodzwonisz. My tak robilismy, maz "wisial" na linii 20 min i sie udalo, po kilku probach.
Po krotkiej rozmowie, wysylaja na podany adres formularz do wypelnienia. Wlasnie dzisiaj go otrzymalismy. Takze, da sie Cierpliwosci i wytrawalosci zycze bo sie przyda
p.s. radze utrzymac sie na linii do skutku...
Pozdrawiam serdecznie
Czesc dziewczyny. Mam do was takie pytanie. Czy ktoras z was rodzila po terminie? Chodzi mi o to ile dni po wyznaczonym terminie oni bukuja w szpitalu wywolanie ? Mam termin za 2 tygodnie i wtedy tez osstatnia wizyte u poloznej i zastanawiam sie co dalej gdyby nie ruszylo ...
reklama