reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
cholerka, zapomniałam, że przez następne 3 tygodnie w piątek nie mogę
zapisałam się z małą na jogę dla niemowlaków
dzisiaj idziemy pierwszy raz
jakieś inne terminy?

Hej dziewczyny:-))

Witam nowa uczestniczke forum :-)) Widze, ze sie rozgoscilas wiec nie bede sie powtarzac ... Justyna - fajnie by bylo jak by sie udalo z tym domkiem - marzenie ..... super :-)) Powodzenia zycze. A co u Stefanki ? niby sasiadka Twoja zza sciany a ciiiicha ostatnio - jak by sie pod ziemie zapadla doslownie - co jest Wiola ???? U nas wszystko ok, za kilka dni Julcia konczy 3 latka i mamusia bedzie musiala cos upichcic dla kochanej córeczki ;-) ale jednym sie zmartwilam, wiecie ? bo zapisalam mala na kwiecien do nursery najblizej naszego domu i raczej sie tam dostanie ale jak pozbieralam opinie o tym przedszkolu niedawno, to nie wyglada to wesolo, bo podobno najgorsza patologia tam uczeszcza, a ja nie chce problemów dla mojej Julci i nie wiem co mam teraz zrobic, bo znalazlam dwa inne przedszkola o super renomie ale nie wiem czy nie bedzie za pózno zeby sie zapytac o miejsce, ;/ Macie jakies rady ? Pozdrawiam "

reklama
Witamy kolejna mamusie z Leeds, napisz cos o sobie i rozgosc sie u nas! ale nam sie forum rozrasta, tylko te 'stare' mamusie cos sie rozleniwily i pisac nic ostatnio nie chca :-p:szok:.
Justys, do zobaczenia jutro. Moze nastepnym razem wiecej chetnych bedzie na spotkanko.

Spoznione, ale najszczersze zyczenia urodzinowe dla Julii!!! Motylku ucaluj mocno slodka jubilatke!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry