reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Ale wieści z samego rana! No to żeby szybko poszło i bezboleśnie potrzymam kciuki :-) A za oknem mamy piękny dzień aż żyć się chce. Tylko wczoraj odkryłam swoją głupotę - wypełniałam 2 tygodnie temu pismo do Revenue i nie zauważyłam że ma być zarobek od dnia mojego tutaj pobytu i wpisałam za cały rok :wściekła/y:No i dziś Wojtas musi do nich dzwonić i wyjaśniać ale oczywiście mamy wizję że nam zatrzymają zasiłek a tu przed nami wyjazd :wściekła/y: No nic bądźmy dobrej myśli.

GRATULACJE INGRIT,TO FAKTYCZNIE POSZLO SZYBCIUTKO...
JESZCZE RAZ GRATULUJE I JAK MAMUSIA WROCI DO DOMKU,ODPOCZNIE I NABIERZE ENERGII TO CZEKAMY NA JAKIES ZDJATKO MALEJ KSIEZNICZKI
:tak:POZDRAWIAM:-)

Ingrid dziekuje za gratulacje, mala jest zdrowa i slina, rodzila moze z 15 minut
reszte napisze wam sama jak wroci

kurcze chyba musze sie zabrac pozadnie do roboty, bo jak uslyszalam Hanie to az mnie zakulo w serduchu
pogonie arka do roboty

reklama
Cześc dziewczyny :-)

No suuuuuuuuperrrrrr , że dzidzia wreszcie się urodziła, bo ja też prawie codziennie starałam się byc na bieżąco z czytaniem aby nie przegapic tego ważnego momentu , jakim jest / był poród Ingrid .... Nie wiem kochana ile Ty czasu rodziłaś pierwszą niunię ale ja 19 godzin i jak teraz słyszę, że swoją drugą stokrotkę urodziłaś tak szybciutko, to aż się chce zachodzic w kolejną ciążę, bo nie ma to jak rodzeństwo, prawda ?? No ale każda mama zapewne ma inne doświadczenia .. mam nadzieję, że ja w przyszłości już się aż tak męczyc nie będę jak przy pierwszym moim porodzie .... GRATULUJĘ CI BAAARDZO SERDECZNIE, niech Aniołek się zdrowo chowa, a Ty odpoczywaj , chociaż wiem, że teraz będzie to dośc trudne ale masz przy sobie kochaną pomoc, więc nie jesteś sama :-)))) Bardzo się cieszę, że wszystko tak sprawnie poszło i już masz w ramionach swoją małą istotkę ..... :-)

Do góry