reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Jejku padam,wasnie uspalm Jucie i tez ide spac...nawet nie mam sily stukac w klawiature...pozdrawiam wszystkie mamy...douslyszenia..ps.Ewa 96 to juz zalezy od Ciebie,ale narazie jest cieplo to napewno wygodniej jest spiac wlosy,a jak bedzie troszke chlodniej to mozna skrucic wiecej,ale to juz zalezy od tego jak ty lubisz....
Justys przepraszam,ze popsulam Ci plany:zawstydzona/y:......DOBRANOC WSZYSTKIM;-)

Hej laski :)
Widze że u was wszystko ok tylko Ingrid się jeszcze męczy co do masażu miałam i nie pomogło w sumie pielęgniarka miała za krótkie palce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Justyna - mam nadzieje że w środe możem się wprosić na chwile jeśli nic nie robisz
No nic ide spać o 2 trzeba wstać pozdrówka

halo mamuski!!:-D
znowu wpadam by zobaczyc co u naszej ciezarnej Ingrid i czy Hania wkoncu wyszla a tu nic uparciuch z niej :tak:tak jak z OLivki
justys witaj dawno zesmy nie gadaly Olivka chowa sie wzorowo raczkuje jak torpeda sama juz siedzi i ciegle slysze tata mama baba i this ma 3 zabale i zrobila sie strasznie ale to strasznie niedobra :wściekła/y:macha lapami do mnie jak jej cos nie pasuje :szok:a jak tam Nicolas?
ingrid kochana ja milalam masaz macicy tzn sweep and streech i wiesz jak to kuzwa boli mialam taka mine :szok::crazy::confused2::wściekła/y::eek::growl::sad: nawet powiedzialam lekarce ktora mi to robila ze gdybym ponizej miala zeby pewnie bym je jej odgryzla w tym momencie no ale fakt faktem mala wyskoczyla za 24H :-D
3mam kciuki by uparta Hania sama wyszla :tak:
cocolino ty juz pracujesz :szok:ale czas polecial ;-)i jak tam w pracy?? nie tesknisz za Emilka?ja wracam do roboty tez na 3 dni w tyg w sierpniu zaraz jak skoncze ten przeklety remont :cool2:

Dziewczynki moja Olivka miala Koklusza ten kaszel o ktorym wam pisalam to jest wlasnie koklusz + zapalenie oskrzeli na szczescie juz nie meczy sie bidulka dostala bardzo silny antybiotyk i przeszla jeszcze tylko troche pokasluje :tak: no nic bede uciekac pod prysznic bo trochu zaltuje ;-)

COCOLINO no ja w srode mam Stokrotke Julcie na rozpoznanie, i odwolalam spotkanie z Tunia, ale jesli cos to wpadnij rano na kawke, bo faktycznie pozniej nie wiedomo jak bo pracujesz a ja jade

Sylwcia to rosnie ci cora super,
Nicolas juz raczkuje a raczej chodzi na rekach i stopach, i uparcie wstaje czasem robi to tak sprytnie ze nie zdarze umyc talerza o on juz stoi niestety nie opanowla sztuki jak juz wstane to jak wrocic do poziomu i czasem za ostro upadnie(choc juz powoli czai jak usiasc ze wstania) no i nauczyl sie z raczka siadac, robi tosi tosi, czasem papa i daje pione___________ale sie wychwalilam a co, komu mam jak nie wam

noi najgorsze zaczyna pokazywac zlosci i zrobil sie do spania straszna przylepa do cyca

Kurcze ciekawe czy jest fasolka czy nie?

ja Ci proponuje Justyn nie wypatruj tej fasolki bo sama widzisz, że im bardziej wypatrujesz tym mniej wychodzi:no:
Sylwia to jest dokładnie sweep&streech tak jak mówisz i jesli sie nie mylę to to samo co polski masaż pochwy, czyż nie? Do tej pory słyszałam, że to nie boli ale jest baaardzo nieprzyjemne i na to sie nastawiłam (chociaż ciągle wierzę że to dziecko ma jednak odrobinę litosci dla matki i tylko sobie ze mną pogrywa i przed srodą wylezie) ale na ból to sie nie nastawiałam:szok:
Ale myslę, ze na tym etapie ciąży to jakiekolwiek manipulacje w tych rejonach mogą byc hardcore. Kuby mama sie smieje, ze powinnam wysłać na to spotkanie Kubę w ramach szkolenia i on mi to zrobi też fachowo a przynajmniej to będą te znajome ręce, nie? :sorry:
Oj dziewczynki, mam dosc!!!

Kasia, jakbys chciala to ja moge sie zajac mala dla Ciebie, piatki bede miec i tak wolne a poki co to caly czas mam.. Daj znac jak cos, jak nie to spoko :)

Ingrid, trzymam kciuki!!

Reszte mam serdecznie pozdrawiam!!

reklama
Do góry