reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej dziewczyny.
Ingrid co do bramki to sama nie wiem jak ci ja dostarczyc bo niestety przez uszkodzenie wozu jestem lekko uziemiona. Chyba że macie możliowść dostania się do nas to zapraszam :)
A tak poza tym to zaczęła się u mnie alergia i licho się czuję. Na szczęście jeszcze tydzień szkoły a potem tydzień wolnego więc nieco odetchnę. Miłego dnia wszystkim.

Witam wszystkie Mamusie i nie tylko.

Mam na imie Anka i od dluuuuzszego czasu podczytuje to forum, w koncu postanowilam sie zarejestrowac. Jestem pracujaca mama 10 miesiecznej Kirusi, ktora bardzo ale to bardzo lgnie do wszystkich dzieci. Mi samej bardzo brakuje kontaktu z pokrewnymi duszami. Obecnie moim malenstwem opiekuje sie moja Mama, ktora juz niedlugo wraca do Polski.

Mieszkam w Anglii juz 5 lat, a w Yorkshire 3. Obecnie jestesmy w Pudsey czyli ani Leeds ani Bradford.

Szukam Mamus ktore maja czasami ochote spotkac sie w weekend, tylko wtedy mam czas. Pozdrawiam wszyskich bardzo serdecznie.

dziekujemy za bardzo mile spotkanko! Ingrid bardzo bylo milo poznac i mam nadzieje, ze to nie bylo ostatnie spotkanko ;-):-D szkoda tylko, ze pozostale ciotki sie tak szybko zmyly :no::dry::-( chyba sie nas wystraszyly, bo tak uciekly! ;-);-);-)
Wiola, bardzo dziekujemy za piekne zabawki! Szymus jest bardzo szczesliwy!!! przesyla cioci buziaczka w podziece ;*
Aniu (nowa Aniu) witamy serdecznie!!! i w takim razie mieszkasz bardzo blisko mnie, bo ja na Rodley. co do spotkan to z tymi weekendami to bedzie troche ciezko, ale da sie zrobic. i moze wreszcie cos sie uda zmontowac w wiekszym gronie (np dzis bylo super- halas, zamieszanie i wesola gromadka! :-D prosimy czesciej w takim gronie:tak:)
w ogole tak sobie myslalam, ze moze bysmy sie wybraly z dzieciakami w najblizszym czasie do tego centrum zabaw co Wam mowilam. Cocolino by wziela Justynke, Wiola Anie czy na odwrot i kwestia transportu by byla rozwiazana!
a tutaj link do ich strony index

oh jak ja tesknie za takim halasem:) moja niunia nie wiedzialaby co ma ze soba zrobic.

widze wlasnie ze to centrum zabaw jest zaraz kolo mojej pracy, takze czasami moglabym sie wyrwac z pracy na godzine lub dwie... zawsze to jakies urozmaicenie niz siedzenie za biurkiem caly dzien.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama
witam nowa kolezanke i kolejna Ania dołącza do nas bardzo nam milo.:tak:
faktycznie bylo gwarno i bardzo milo :-)choc wedlog mnie, na takie duze spotkanka trzeba jakies wieksze pomieszczenia zeby dzieci czuly sie swobodnie bo jak sie podzielilysmy to i dzieci byky spokojniejsze, moj maly padl o 1230 i spal 3 godz, :szok:

Stefanka bylo super musisz czesciej wpadac bo tzreba wszystkie tematy obgadac:angry::-D
Tunia to my niedlugo sie zjawimy u ciebie:-p
Cocolino tylko pamietaj o mnie jak bedziesz jechac do Tuni:tak:
Aniu ja i w weekend mam czas to zapraszam.:tak:
Ingrid czekam na ciebie jutro , znaczy na was:-):-D

Motylku mam pytanie bo znajoma ma taki problem jak ty potrzebuje przetlumaczyc papiery rozwodowe, i chcialam zapytac czy juz je sobie przetlumaczylas u tego tlumacza co ci podalam bo nie wiem czy drogi czy nie. jak mozesz daj znac.

a tak wogole super mamki ze jestescie bo bez tego bb a szczegolnie naszych spotkan bylo by strasznie nudno.:-):-D

ps.Ingrid mowisz i masz;-):-D

Do góry