reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Pracuje w banku na kasie :-D ale chcialabym otwierac kkonta udzielac pozyczek itp no wiesz mniej stresujaco..;-) hmmm York road jest dluga ja mieszkam na Regent Street niedaleko jobcentre na eastgate moze masz blisko do mnie ??:-)

ja na Seacroft mieszkam, za tym duzym Tesco. Fajna masz prace, ja wlasnie takiej szukam spokojnej, cichej co by wyjsc i zapomniec ze sie tam bylo do rana nastepnego dnia.

hahahahah sprawdzilam ze Ty mieszkasz przy New York Road, a ja niedaleko York Road.

Ostatnia edycja:
UUU to masz do mnie kawalek :-(
Praca jest fajna zalezy jeszcze do jakiego oddzialu cie dadza ja na poczatku pracowalam w Hedingley i bylo koszmarnie straszni ludzie i wogole szok pozniej mnie przeniesli na Rothwell i bylo super manager jest swietna jak i caly oddzial ludzi :tak: az mi sie plakac chce ze tam juz nie wroce :-:)-:)-( jesli dobrze znasz angielski to aplikuj o prace w Hsbc na ich stronie interview byl prosty :tak::tak: a co do przedszkola moja Olivka jest zapisana do tadpoles na kirkstall jak bedziesz mieszkac na Armley to masz po drodze przedszkole jest super , mowie z doswiadczenia bo przedszkolanka tez tu bylam i powiem ze to przedszkole zrobilo na mnie wrazenie :tak::tak:

Sylwcia, a nie trzeba miec doswiadczenia? Dzieki za info o przedszkolu, zaraz poszukam do nich numeru i jutro moze jakos mi sie nawet uda wybrac tam.

Stefanka, dopiero doczytalam o krzesle hahahaha :-) lobuziak maly!

reklama
Anuszy ja nie mialam doswiadczenia zadnego z przedszkolanki poszlam do baku :-D dadza ci pelny trenig chyba tydz zanim zaczniesz pracowac wiec jest ok:tak:
Stefanka oo to sie umowimy jeszcze zaraz ci wysle moj numer tel na priv :-)

Do góry