reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Stefanka, ja znalazlam to przypadkowo na gumtree czy gdzies szukajac pracy. Najpierw uznalam to za spam, ale dzis wlasnie babka oddzwonila, juz wyslala e-mail potwierdzajacy a w czwartek mam induction z testami przydzielajacymi do grupy. Podaje Ci tam nr 01132 337 760. Ten kurs nazywa sie Learn Direct 2 days training course, i dostaje sie za to ok 60 funtow. Konczy sie certyfikatem, a rodzajow kursow jest 4 i mozesz zrobic wszystkie. Ja poki co wybralam administracje. a! babka nazywa sie Lydia

Justyna, mam nadzieje ze maly Ci ladnie pospi w nocy co by mial energie na ten jutrzejszy zlot czarownic.

a gdzie reszta coolezanek?

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszy a masz moze strone internetowa learn direct??
Stefanka ja bardzo z przyjemnoscia sie wybiore bo dziczeje w domu ;-) tylko powiedz mi gdzie sie spotkamy? a i Motylka tez wyciagniemy z nami no nie??:tak:

Nie nie mam stronki, nie wiem czy oni maja, odnosnie kursow. Bo w majlu ja mam podana inna, ale ona jest do agencji rekrutujacej. Wiec nie ma. Jak juz mowilam znalazlam przypadkowo, wiec najlepiej zadzwon pod podany numer. Wiecej szczegolow podam w czwartek po induction.

O dzieki milo by bylo bo ta strona ktora znalazlam to trzeba im placic :wściekła/y::wściekła/y: a ja chetnie bym poszla na taki kurs bo w pracy jakis awansik bym zalapala majac papierek :tak::tak: jutro zadzwonie. A gdzie bedzie ten kurs sie odbywal? nie wiesz czy tam sie dziecmi nie zajma podczas twego kursu??

swoja siedzibe maja w centrum, na York Street bodajze

RECOMMEND A FRIEND- Please advise by phone or email if you know of anybody else who would like to attend.

Thanks Lydia

Please note our new address as of 22nd December 2008

Lydia Robinson | Recruitment Consultant- Permanent Division
Tel: 0113 2337760 | DDI: 0113 2337764 | Fax: 0113 2337769
JHR | 4 York Place, Leeds, LS1 2DR
lrobinson@jhrecruitment.co.uk
www.jhrecruitment.co.uk

Ostatnia edycja:
York road to rzut kamieniem odemnie :-D
Ja jeszcze nie pracuje a:-Dle jak wroce do pracy moge przedstawic papierki i przeniosa mnie i lepiej zaplaca :tak:

fajnie by bylo

a czym sie zajmujesz?

York Road to niedaleko ode mnie w tej chwili. Chociaz ta ulica dluga to male prawdopodobienstwo ze jestesmy sasiadkami hehe

Ostatnia edycja:
reklama
ANUSZY maly zawsze spi cala noc a tak wogole to pewnie trafi sie ze jak przyjdziecie to bedzie spal bo pewnie ok 14 -15 zalezy ile bedzie mial przed tym drzemek,
ale to nic przespi i bedzie gotowy, choc to COCOLINO z EMILKA trafiaja zawsze gdy spi.
narazie spokoj chyba juz nic go nie meczy pewnie zaraz cycowanie bedzie.

Do góry