reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
trzyma trzyma i nie chce wyjsc, kolejny dzien i nic, wczoraj juz mnie tak bol krzyza zmeczyl ze wygladalam i czulam sie okropnie, pozdrawiam, dzis juz lepiej, mysle ze trzeba czekac do soboty na wywolanie.

Witam

A ja wczoraj spedzilam niemalze caly dzien w centrum. musialam oddac kumorke do naprawy bo ta moja szkudnica gdzies ja zdazyla dorwac i jak zawsze do buzi:szok: I przestala mi ladowac:baffled: Okazalo sie ze gwarancja dzieci nie obejmuje i juz po gwarancji:-( Gosciu na tyle byl dobry, ze:-( naprawil mi jeszcze ladowanie, ale to na tyle- juz wiecej nic mi nie zrobia:no:

Ale za to fajowe zakupy zrobilam:tak::tak:

Justyna, cos nie chce pcha sie dzidzia na swiat az tak za bardzo:-) A wiesz co bedziesz miala?

czesc dziewczyny, no jakos sie nie spieszy mu do nas, pewnie wyjdzie ze w sobote tak jak jestem umowiona w szpitalu, to wywolaja porod. u mnie ciezko bylo ustlic termin jedynie z usg, bo wczesniej odstawilam tabletki i przez 2 mies nie mialam miesiaczki, a jak po nowym roku mialam operacje w szpitalu i poprosilam zeby zrobili test ciazowy ,powiedzieli ze nie ma ciazy, wrocilam do domu i ok20 stycz zle sie czulam zrobilam test wyszlo ze ciaza, wiec myslalam ze po nowym roku zaszlam , a tu na pierwszym usg z mezem dowiedzielismy sie ze ciaza jest juz przed bozym narodzeniem:szok:, wiec najpierw termin byl na 15 pazdziernika, pozniej po 2 usg na 15 wrzesnia. a ma byc chlopczyk:-), pozdrawiam

Witam.
justyna - a ja juz myslalam ze masz kruszynke.:-D
Normalnie padam Dominika ma 3 nowe zabki w ciagu 2 dni.strasznie marudzi ,nie chce spac ,ma goraczke i na dodatek gile do pasa:baffled:
nie posiedze za dlugo bo juz wstala dokladnie 7 minut snu:wściekła/y:

reklama
Do góry