reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

cześc dziewczyny ...:cool2:

Chyba zaraz wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- napisałam przed chwilą takie dłuuuugie wypracowanie do was i wszystko mi się skasowało ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mam już siły ponownie tego odtworzyc, bo po 7 dniach pracy non stop ledwo żyję .....:baffled: - a pisałam do każdej z was .... WRRRRRR......
No trudno - powiem tylko tyle w skrócie,że urodzinki bardzo udane były, trwały aż 2 dni, teraz Julia jest przeziębiona niestety od 2 dni ale jakoś się staram z tym walczyc, :confused::confused::confused:
A oto tort urodzinowy wymyślony i wykonany przeze mnie - mam nadzieję, że będziecie wiedziały co to za kształt :-)))

Pozdrawiam was wszystkie - papaapap

Załączniki

• 2 urodzinki Julii 005.jpg
    2 urodzinki Julii 005.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 63
  • 2 urodzinki Julii 004.jpg
    2 urodzinki Julii 004.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 62
  • 2 urodzinki Julii 013.jpg
    2 urodzinki Julii 013.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Dziękuję wszystkim za pomoc z aplikacją, mam nadzieję że coś się uda pozmieniać bo kiepsko ten styczeń nam wygląda.
Sylwia - torcik pierwsza klasa - śliczny!
Ja wczoraj umierałam - w sobotę poszliśmy z małżem do znajomych pić %. Zabawa była przednia, włącznie z tym że z kumpelą o 3 nad ranem slalomem po ulicy szłam i śpiewałam razem z nią : szary wiruje pył... O rany ale się czułam rano, normalnie agonia. Ale mój mąż podobnie i oni tak samo więc może to nie tylko moja słaba głowa. Twarda byłam bo zabrałam chłopaków na dwu godzinny spacer po naszych polach :) Teraz troszkę czasu musi minąć zanim tak się sponiewieram alkoholem, oj sporo. A tak poza tym nadal nie jem słodyczy, ćwiczę a od dziś zacznę jeszcze zapisywać to co jem bo coś słabo mi ostatnio idzie.
Pozdrawiam dziewczyny wszystkie!

Dziękuję bardzo PANDORCE ( moderatorowi ) i EWCI za opinię dotyczącą torta - śmiac mi się teraz chce, bo nawet się nie kapnęłam, że torta w kształcie motylka wykonałam ja - MOTYLEK :-)))) heheeh ..... bo taki mam przecież nick na tym forum :-):-p fajny zbieg okoliczności .... :szok::-D

Ewa- ja już nie pamiętam, kiedy tak się sponiewierałam %%%%%% - hehehe :-D:-p ale tu nigdy mi się to nie zdarzyło, bo po pierwsze nie mam odpowiedniej kompanki, a po drugie nie czuję się w tym kraju na tyle bezpiecznie, żeby beztrosko przechadzac się po ulicach lub polach nocą :baffled::szok::baffled: No ale czasami trzeba odreagowac i dobrze, że Ty się wyluzowałaś śpiewająco wręcz :-))))) Pozdrawiam ...;-):tak::-D

A ja wczorajszy dzień caaały przespałam, bo miałam wolne.... dziś znów do pracy do 5 rano i jutro, a potem środa wolna - na spanie mam właściwie tylko niedzielę, bo w tygodniu pracuję non stop 7 dni , a potem tylko 2 dni wolnego, także przy Julii mam możliwośc spania ze 3- 4 godziny dziennie po powrocie z pracy, no a potem muszę wstac, kiedy ona wstaje .... :sorry2::baffled: - czasami nie wiem jak ja jeszcze funkcjonuje w ciągu dnia, skoro śpię tak krótko ..... :shocked2::confused::no:, a i tak sprzątam, gotuję, piekę, bawie się z dzieckiem mimo tego, że czasami oczy same mi się zamykają ze zmęczenia .... :baffled: No ale ważne, że praca jest ,.... i szczerze mówiąc nocna zmiana bardzo mi odpowiada..... :tak::tak::tak: Teraz siedzę, piję kawkę i oglądam domy do wynajęcia bo mamy tylko miesiąc czasu, żeby coś znaleźc i jak narazie wyboru dużego nie ma ..... - zobaczymy jak to będzie ale ja już bym chciała się wyprowadzic stąd, tylko sąsiadki mi szkoda, bo jest bardzo fajna i się polubiłyśmy .... :happy2::confused::blink::sorry2: Julia chora coraz bardziej i już sama nie wiem, co mam robic z tym jej katarem - może macie dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby ? bo ja jak amatorka jestem dlatego, że Julia wcale nam nie chorowała właściwie..... :zawstydzona/y:

Pozdrawiam was wszystkie i lecę obiadek gotowac :-))) paaaaa :-):tak:

Czesc laseczki!!!!
Chciałabym w imieniu mojego syna zaprosic Was wraz z dziecmi i mężami na impreze urodzinową. Oficjalne zaproszenie wkleje poniżej. Przepraszam za dosc pozna pore,ale nic innego nie dalo sie zalatwic. Cale party trwa 1:45 minut,wiec bardzo pozno sie nie skonczy:-). Poza tym po takim szalenstwie dzieci Wam padna jak muchy a Wy bedziecie mieli czas na miły walentynkowy wieczór:-D:-p:cool2:
Jeszcze raz wszystkich zapraszam:-)

Załączniki

• Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Widzę,że nikt niema ochoty wpaśc oprócz Stefanki na urodzinki:-(. No trudno:-(
Justynka jest wytłumaczona bo pewnie bedzie juz szczesliwa mamusia po raz drugi:tak:
Jakby jednak ktos sie zdecydowal to jeszcze raz serdecznie zapraszam!!!!

Hej. Kamilko, my oczywiscie bardzo chetnie przyjdziemy ( i dziekujemy za zaproszenie oczywiscie). Po prostu ostatnio nie mialam glowy do pisania, bo mielismy troche zmartwien :-( Takze do zobaczenia ;-*

Pozdrowienia dla wszystkich chorowitkow

reklama
Do góry