reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

DZIENDOBRY WSZYSTKIM MAMUSIOM:-)
Ja juz od dwoch tygodni na nowym mieszkanku,ale internet dopiero przedwczoraj mi zalozyli...takze mialam co czytac....
Moge sie pochwalic,ze moja Julcia od kiedy sie tylko przeprowadzilismy zaczela mi raczkowac,takze wszedzie jest jej teraz pelno i sama tez wstaje(tylko oczywiscie musi sie o cos podeprzec) i tak sobie wtedy stoi a potem krzyczy zeby ja posadzic heh takze wesolo mamy z moja krupeczka.Pozatym bylam w szpitalu w czwartek na wyrwanie polowy zeba ktory zostal mi pod dziaslem z poprzedniego wyrywania u dentysty w gabinecie...i jest juz niedziela a moja buzia dalej opuchnieta,chociaz i tak lepiej jak wczesniej.A wczoraj bylam z moim Tomciem w cyrku w Harrogate takze troszke oderwanie od codziennosci i powiem wam ze bylo super,ale prawdziwy cyrk stwierdzilam,ze jest na miescie w cenrum Leeds jak wracalismy w nocy do domu...dziewczyny w majtkach z cekinow i szpilkach:szok:
A chcialam jeszcze zapytac ciocie Justynke...bo troszke sie pogubilam czy Nikos mial juz urodziny czy ma moze dzisiaj?

reklama
Bo z tego co mi sie wydaje to ma dzisiaj,,,,
Takze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKOSIA,ZEBY ROSL ZDROWIUTKI I BYL ZAWSZE WESOLUTKI,MIAL WIELKA DRABINE I NNYCH ZABAWEK KRAINE...I WIELE SLODYCZY TEGO CIOCIA KASIA Z JULCIA I TOMCIEM ZYCZY:-D

:-D STO LAT STO LAT!!! :-D
Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla Nikosia- zdrowka, szczescia, sloneczka na co dzien, wypasionych zabawek, ladniutkiej siostrzyczki, zeby Ci zgredziki nie dokuczali i spolnienia wszystkich dzieciecych marzen!
ciocia daj znac kiedy ta imprezka, zebysmy sie zdazyli przygotowac ;-)

Kasiu, fajnie ze juz jestes i gratulacje dla Julci!
A moze byscie tak wpadly wszystkie do mnie np. we wtorek albo srode? komu pasuje???

Tuniu z checia,ale ja juz wrosilam na caly etat takze tylko mi niedziela zostaje wolna od pracy....no i chyba ten piatek bede miala wolny bo musze isc na wizyte kontrolna do szpitala ale to sie jeszcze okaze czy mi menager pozwoli wzasc ten dzien

reklama
Do góry