reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
chce, chce, tylko chyba raczej dopiero pod koniec tygodnia, jesli Wam pasuje :-):tak:
Justys, szczesliwej podrozy, i zeby maly i mdlosci jak najmniej Ci sie dali we znaki!!!!!
Wiola daj znac jak juz chlopaki wyzdrowieja na 100% :tak:
Cocolino, pisze Ci priva.
pozdrowka dla calej reszty

hej.niewiem czy wy wszystkie jestescie na mnie zle czy co ze nic nie piszeccie do mnie.moze ktoras z was wie gdzie jest jakies schronisko dla zwierzat albo moze macie kontakt z kims kto chce oddac szczeniaka bo chce przygarnac

Cześc kobiety !!! :-):-D

Trochę czasu mnie tu nie było ale czytam wszystko na bieżąco - tylko odpisac nie mam kiedy :((( ale teraz już się postaram nadrobic - dni lecą jak szalone, a ja jestem czasem tak zakręcona, że dni mi się mylą - nie wspomnę już o datach .... :baffled: Upał jak niewiem, a niby z rana pogoda prawie codziennie jest taka, jak by miało lac , a potem robi się tak parno, że już sama nie wiem jak Julcię ubierac .... :confused:, no ale staramy się jak najwięcej spacerowac i korzystac z pogody, bo nie wiadomo, ile to jeszcze potrwa .... W sobotę rano miałam klientkę, a potem poszliśmy rodzinką na zakupy do miasta, no i w końcu sobie wymieniłam bluzkę i buty - nie było żadnego problemu, a ja jestem bardzo zadowolona z tej zmiany :-))) , a wczoraj szalałam jak zwykle w kuchni, bo najpierw zaczęłam lepic pierogi, potem zostało mi trochę truskawek, to machnęłam jeszcze ciasto z truskawkami i już dziś poszła cała blacha , no a potem z reszty ciasta na pierogi zrobiłam na kolację zacierki na mleku :happy2::happy2::happy2:, no a wieczorkiem zrobiłam sobie paznokcie i nowy wzorek .... :-D No a dziś rano wystartowałam z córeczką na mój ukochany Crown Point po pieluszki, mleko, no i oczywiście nie mogłam się oprzec, żeby nie kupic Julii sandałków w Next, które od dawna miałam już upatrzone ale rozmiaru nie było ..... :baffled::shocked2:, no a dziś się udało :tak::-D Teraz sobie odpoczywamy po obiadku, a jutro nie wiem jeszcze, co będę robic .... :cool2::cool2::cool2:
Ewa - najważniejsze, że wam się krzywda nie stała, chociaż wyobrażam sobie, że szkoda wam każdej rzeczy - mnie by też było szkoda, bo się przywiązuję nawet do drobiazgów .... :baffled: Trzymaj się i wszystkiego dobrego :-))) Jeśli któregoś dnia będziesz miała ochotę z kimś pogadac lub wypic dobrą kawkę - to zapraszam do siebie .... :-D
Justyna - wyobrażam sobie, że nie chce Ci się jechac do PL, bo nie ma to jak u siebie w domu, a poza tym taki upał, że w samolocie może byc ciężko....Życzę Ci miłego lotu i trzymaj się :-) , a co do tego plamienia, to byc może to ze stresu, bo pewnie przeżywasz to, że pierwszy raz będziesz leciec z Nikosiem sama :baffled: - ja też nie leciałam ale podobno nie jest źle i ludzie pomagają w razie czego .... :-D, także bądź dobrej myśli i nie denerwuj się ... Do zobaczenia na miejscu :happy2:
Stefanka - byłam złożyc CV następnego dnia, kiedy dostałam od Ciebie ,, cynk " ale jak narazie cisza, a rozmawiałam z samą menagerką i wyobraź sobie, że ta praca nie jest w ciągu dnia, tylko wieczorami i na nocki, - powiedziałam , że dla mnie to żaden problem, bo mam blisko do domu, no ale jak narazie cisza i powiem Ci, że zdążyłam w ostatniej chwili, bo dziś jak byłam , to już ta kartka nie wisiała ... :baffled: Życzę zdrówka Twoim dzieciaczkom i jak wyzdrowieją na całego, to daj znac - też wpadnę do Ciebie na kawkę z Julcią i przy okazji może uda mi się poznac Tuunię i inne mamusie, bo Cocollino już znam .....:tak:
Cocollino - jeśli byś mogła to tak jak pisałam wcześniej - zabierz ze sobą aplikację, jak będziesz jechac do Stefanki, bo byc może tego samego dnia spotkamy się u niej razem i od razu bym ją odebrała .... :tak::-D
Ewelina - ja nie jestem na Ciebie zła, bo niby za co ?? Słuchaj - wejdź sobie na stronę www.nasze-leeds.pl lub www.Leeds-Manchester.pl i sprawdź tam ogłoszenia sprzedaży, bo coś mi świta, że tam ktoś chciał oddac pieska lub kotka ... Pozdrawiam i daj znac, jak poszło i czy udało Ci się coś załatwic z tego ogłoszenia :-D:tak:
Kamalodz - pytając Ciebie o tą wycieczkę w tropiki miałam na myśli to właśnie, że to nie ma byc wyjazd rodzinny lecz nasza podróż poślubna, więc z jednej strony myślę, że powinniśmy poleciec tam sami, a z drugiej strony sama już nie wiem, bo nie chcę Julii męczyc - widzę jak się denerwuje, kiedy tu w Anglii jest bardzo gorąco , nawet, kiedy ubieram ją bardzo lekko, :baffled: < no i jeszcze ten lot - 12 godzin w jedną stronę > a co do nocnych wyjśc, to tak, owszem - dyskoteka, pokazy taneczne itp. jak najbardziej ... - każdy potrzebuje jakiejś odskoczni od codzienności :tak::-D ale dzięki za rady :-)))
Kasia - wyobrażam sobie, jaka jesteś zmęczona , no i jeszcze ten upał okropny - ja też z jednej strony bardzo chcę iśc już do pracy, a z drugiej ciężko mi będzie siedziec w pracy i myślec co Julcia robi i czy wszystko w porządku z nią i z Krzysiem, bo różnie to bywa .... Snami się nie przejmuj, bo zwykle na jawie jest zupełnie odwrotnie, niż w śnie ..... Jak Julcia Twoja się miewa i z kim ją teraz będziesz zostawiac, kiedy ciocia Justyna wyjedzie ???

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego poniedziałkowego wieczoru !!!!

Ewelina, no cos Ty? po prostu rzadko bywasz i chyba dlatego. jak juz bedziesz miala neta lub bedziesz czesciej sie pojawiac to bedziemy regularnie pisac rowniez do Ciebie :tak: jesli chodzi o schroniska, to raczej sa na obrzezach miast, ale znalazlam jedno w miare niedaleko
Crystal Springhttp://maps.google.com/maps?oe=utf-...g=53730039,-1656679,18131619213792639928&cd=5
Crystal Spring, Gildersome La, Leeds, West Yorkshire, LS12 6JH, United Kingdom‎ -
cb_transparent_l.gif
gb.gif
space.gif
space.gif
arrow.gif
space.gif
space.gif
space.gif
space.gif
space.gif
space.gif
space.gif
0113 285 2460
cb_transparent_r.gif

Kategoria: Boarding Kennels & Catteries
a jakiego pieska bys chciala?
ja bardzo bym chciala, bo kocham psiaki, ale nie dam rady z dzieckiem i psem sama, poza tym nie mieli bysmy jak jezdzic do PL, bo pies musi przejsc wiele badan i miec swoje papiery (tak, jakby paszport) zeby z nami podrozowac. a swoja droga to odwazna decyzja, przygarnac psiaka jak sie ma 2 urwisow :tak::tak::tak: podziwiam i zycze powodzenia (dzieci sie lepiej chowaja ze zwierzetami, wiec super sprawa, tyle ze narobic sie tzreba ;-))

tuuunia moje dzieci uwielbiaja psy,w polsce mialam psa to robily z nim wszystko a on nawet nie pisknal,nie chce suczki to napewno,nie mam zbyt duzych wymagan,po prostu musi lubic dzieci

aha, Ewelinka spoznione bardzo, ale szczere i z glebi serca najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla Twoich maluszkow! ostatnio mialam troche sporo zmartwien i zalatwien, wiec wybacz, ze skladam dopiero teraz, ale wylecialo mi z glowy :baffled: ucaluj swoje ROCZNIAKI!!! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziekujemy serdecznie,ucaluje napewno.moja oatrycja zaczela tutaj chodzic,nauczyla sie w ciagu dwoch dni,zaskoczyla mnie

reklama
Do góry