reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Pozdrawiam wszystkie mamy!!

Jejuuuuuuu, jak tu goraco, 41 st dzien w dzien, zero chmurki dobrzez e jest lekki wietrzyk!!

Uciekam, bo mam tylko 15 minut wykupione!

Buziaki dla Was!! Przywioze pogode mam nadzieje!

reklama
Hej kobity! Co robicie w niedzielę? Viola dobrze że chłopakom lepiej.
A nas niestety w nocy z piątku na sobotę okradziono - wynieśli wszystkie narzędzia Wojtka wszelki piły i inne elektryczne wiertarki itp. No podłamaliśmy się niestety trochę. Nigdy nie przypuszczałabym że okradną nas Anglicy bo innych ludzi tu w około nie ma a ci co kradli to wiedzieli gdzie co szukać. Ech szkoda nam bardzo.
Z pozytywnych sprawach to jeszcze 3 tygodnie i do Polski - hurrrraaaa.
Cocolino a do tej pracy to trzeba znać dobrze angielski bo ja tylko troszkę mówię?

Viola - na pewno sąsiadowi podrzucimy tv i drukarkę a laptopy i tak bierzemy ze sobą a reszta w domu raczej nie nadaje się do kradzieży. Niestety mieszkamy w miejscu gdzie często kradną.
Nadmuchałam basenik i jak będzie jutro ciepło to wlewam wodę - niech dzieciaki mają troszkę zabawy.
Miłego wieczoru wszystkim.

ewa_g96 - ja wiem swojego czasu przyjmowali ludzi bez języka ale jeśli rozumiesz co do ciebie mówią to spoko no i sorki słyszeć że was okradli ja to mówie biednemu to wiatr zawsze w oczy i ja tak mam :)
Stefanka - ciotka Justyna nam wyjedzie więc może już niedługo się doczołgam do ciebie na kawę i fajnie że chłopakom lepiej jak już wydobrzeją to może namówie naszego tatę to nas podrzuci :tak::tak::tak::tak:
Anuszy - to tej pogody to nam dużo przywieź bo tu się niedługo nie zapowiada ciekawie
Ja teraz mam przed soba chyba nie przespane noce od wczoraj mała nie śpi dobrze a rano zauważyłam że ząbek trzeci w końcu wylazł a widać jeszcze 3 w drodze :-:)-(
Pozdrowionka

czesc dziewczyny:-)
Ja dzisiaj tak pisze o nietypowej porze bo spac niemoge...snilo mi sie,ze mi wszystkie,ale to wszystkie zeby powypadaly,zaraz potem moja Julcia sie przebudzila i dopiero zasnela,a ja juzmialam pisac smsy po calej rodzinie,zeby kazdy uwazal,mojego Tomka tez juz ostrzeglam z piec razy zeby na siebie dzisiaj uwazal,ale jak sie wglebilam bardziej w te strony internetowe,to wcale tak do konca to nie jest z tym zlym znaczeniem tego snu,takze juz wiem czemu mi sie tak snilo i mi troche lzej:tak:
Justys udanej podrozy,dozobaczenia po powrocie,,,pieknej pogody i duzo wypoczywaj;-)
Cocolino dzieki za informacjie o tych chrupkach...a jak ciocia Justynka pojedzie to niezapominaj ze mnie tez trzeba jeszcze odwiedzic:tak:
Anuszy to super,ze pogoda piekna...udanego urlopu...kozystaj z relaksu ile sie da poki mozesz....dozobaczenia:-)
Pozatym pozdrawiam pozostale mamusie,ide jeszcze sie polozyc,...douslyszenia:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny, wkoncu postaram sie nadrobic zaleglosci.
Anuszy super macie pogode, chyba juz nam przyslalas cieplo a nawet duchote,
wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie w pl jak zajade ma byc 30 stopni a ja juz tu nie moge wytrzymac z tym goracem

Ewa przykro mi ze was taki pech spotkal,ale glowa do gory to tylko rzeczy szkoda ich ale dobrze ze wam do domu nie weszli. ale jak pisze Stefanka to normalka w anglii, ja mam narazie bez strachu mieszkam na samej gorze , ale boje sie ze jak dostaniemy dom to bedzie tez problem.
dzieki wszystkim jak dolece dam znac, juz mam stracha, a jeszcze dzis rano dziwnie plamilam no ale juz minelo , oby to nic groznego,bo juz sie naczytalam roznych rzeczy i mam cykora, zajade do pl to lece do ginekologa odrazu

Do góry