reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hello :-)

No za dużo to tu się dziś nie dzieje, a wszystko pewnie za sprawą pięknej pogody ... dziś już na całe szczęście nie jest aż tak parno, jak wczoraj, bo wczoraj myślałam, że do domu nie dojdę z Crown Point, :baffled::baffled: bo miałam plan założony z okazji Dnia Ojca i musiałam go zrealizowac mimo tej pogody - tak to już jest, jak się Motylek na coś uprze ale warto było - zaraz wam pokażę jaką niespodziankę Julcia zrobiła tatusiowi, chociaż zbyt zadowolonej minki miec nie będzie < sama nie wiem dlaczego - chyba się skupiła za bardzo jak pstrykałam tą fotkę > :tak::-D
Justyna - dobrze, że kupiłaś sobie warzywka i że spacerujesz dużo - teraz jest idealna okazja ku temu, żeby się objadac bez ograniczeń nowalijkami :happy2:
Ingrid - to nic, że po takiej przerwie się odzywasz - ważne, że wogóle to robisz i piszesz czasem co tam u Ciebie, a każda z nas z pewnością Ciebie doskonale rozumie i pretensji miec nie będzie z tego tytułu :tak::-)
Stefanka - no ja też już nie raz się poparzyłam i wiem, że Ty wiesz jak ekspresowo działac w tej sprawie, bo sama nie raz doradzałaś mi ten sudocrem na blizny.... :baffled::confused: a co do odwiedzin u Justyny,to ja również mogła bym jedynie tylko wieczorem, bo Julię bym z K. zostawiła, bo też ma katarek, no ale sama wieczorami to ja się włóczyc po mieście raczej nie będę ..... :baffled: pojechała bym jedynie z kimś - nawet autobusem - :-))) także może innym razem w ciągu dnia się uda nam wszystkim spotkac ..... - kiedy dzieciaczki będą zdrowe :happy2: Mam nadzieję Justyna, że się nie gniewasz ........ :confused:
Cocollino - dziękuję Ci za aplikację - jeśli możesz, to tak jak mówiłam - przy okazji daj ją Stefance, a ja już sobie odbiorę przy okazji, jak Dominik wyzdrowieje .... :tak::-D
Anuszy - fajnie, że sobie lecicie do Egiptu i fajnie, że rozwiązałaś akurat w taki sposób sprawę z zostawieniem córeczki pod opieką mamy, bo moja to by się tu bała zostac na miejscu, bo języka nie zna wcale, a poza tym jak by wyszła na spacer, to nie wiem, czy by nie zabłądziła ...... :baffled: zresztą chyba bardziej bym się denerwowała, niż jak by Julia była w PL z dziadkami ..... :-:)tak: PS. A dlaczego stwierdziliście, że małej nie zabieracie ze sobą, jeśli możesz powiedziec oczywiście ??
Kasiu - do zmniejszania zdjęc jest jeszcze program o nazwie IrfanView - bardzo fajny - jeśli będziesz miała jakieś problemy, to służę pomocą .... :happy2::cool2:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego wieczoru życzę :-))))))

Załączniki

• Julia - 1rok i 5 miesiécy 002.jpg
    Julia - 1rok i 5 miesiécy 002.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 30
  • Julia - 1rok i 5 miesiécy 005.jpg
    Julia - 1rok i 5 miesiécy 005.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 26
reklama
hej laski :)
W końcu moje dwa potwory śpią i mam chwile dla siebie :) Niedługa ale zawsze to coś
Mam takie małe pytanko czy ktoś wie ile się czeka na odpowiedź jeśli się wysłało papiery na rezydenta bo ja czekam już prawie 8 miesiąc i nawet dodzwonić tam się nie da czekam już 25 min i kupa nie wiem już :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
i chyba zaraz wyskoczym na spacerek poźniej może padać no i do ciotki Justyny mamy podskoczyć pożegnać się
Anuszy - nie ma sprawy masz mój numer to wyślij smska kiedy możesz i jakoś się dogadamy :tak::tak::tak::tak:
Oj chciałam napisac taką piękną powieść ale mała juz marudzi dokończe poźniej

a ja tylko na chwilke, bo zaraz spadam do kolezanki, a potem zobaczymy jaka bedzie pogoda ;-) i moze do miasta
Wiola, ucaluj chlopakow i zycz im zdrowka od ciotki!
Motylek, Ania to juz pojechala, wiec raczej juz Ci nie odpowie na pytania, ale (znow robiac za adwokata) z tego,co wiem nie chciala malej zabierac w "egzotyke i tropiki" zeby czegos nie zlapala, bo wiadomo, teraz jest tyle roznych chorobsk, a tamtejsze to juz w ogole :szok: Poza tym chyba tez taki klimat dziecku raczej niezbyt sprzyja- upaly non stop :no::baffled:
Cocolino, ale Ty poczwarko to biedna jestes- co siadzisz do kompa to mala sie budzi i placze...
Justyna, to my sie jutro widzimy, tak? tylko daj znac o ktorej Ci pasuje, bo wiesz, ja to caly dzien moge
Kasia, dzieki za priva i te informacje, co mi podalas :tak:i Twoj nr tez juz sobie zapisalam (nareszcie :-D) no i milej pracki jutr i w sobote :-)
buzki dla wszystkich!

witam wszystkie mamy. chcialam poinformowac ze znalazlam wraz z mezem w sklepie katalogowym ARGOS fajny wozek spacerowke za 14 funtow wiec jutro maz jedzie po taka spacerowke. pozatym jutro prawdopodobnie bedziemy mieli juz angielskie numer wiec jak cos to podam do ogolnej informacji. jesli chodzi o biblioteke to mamy do niej bardzo blisko wiec z tym niema problemu. moj maz sie juz troche denerwuje na ten concept poniewaz od poniedzialku jest bez pracy ale jutro idzie zarejestrowac sie do innej agencji mianowicie ADEPT. mam nadzieje ze uda mu sie szybko cos znalesc. jutro pierwsza wyplata meza wiec pewnie pojdziemy na pierwsze wieksze zakupy. pozdrawiam wszystkie cieplo i dozobaczenia. papa

co tam dziewczynki, u nas byla dzis Cocolino a pozniej Kama , ach piekna ta opalenizna, i taki sliczny blondasek z Maksia
jutro czekamy na ciocie Tunie,a po poludniu idziemy jesli nie bedzie padac na spacerek z tata
no i musze sie oprac i zaczac szykowac do pakowania, juz mi sie nie chce jechac

Tunia - no bo wiesz jak uśpie małą to mam tysiąc i jedną rzecz do zrobienia a potem jak siedam do kompa albo ide się kompać to jak na złość mała marudzi ja nie wiem jak ona wie że chce coś zrobić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ewelina1985 - jak mąza twoja che to moge podac aplikacje z lotniska przyjmuja prawie wszystkich praca jest w restauracji i za minimalną ale za to stała i dają kontrakt wiec jak chesz
Aj no i miałam dokończyć moją powieść ale Radek coś namieszał i nie miałam neta wiec jak wstał to naprawił no i w sumie już poźno i spać trzeba wiec dokończe innym razem
No i miałam jeszcze zapytyać o coś tylko wyleciało mi z głowy może sie mnie przypomni do jutra to pozdrówka laski :-)

reklama
Aha zapomniałam dodać Ingrid nie wiem co mam powiedzieć zatkało mnie :confused::confused::confused: co do soboty to zobacze czy moja bestia nie będzie czegoś chciała zrobić dam znać jutro

Do góry