reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja tu bardzo proszę o zdjęcia nowych fryzur. Tak mi ochoty narobiłyście że chyba wcześniej zetnę moje kłaki a nie przed wyjazdem. Jak myślicie czy w ciągu 6 tygodni bardzo odrosną ?
U mnie wszyscy jeszcze śpią włącznie z Mikim ale on zasnął wczoraj popołudniu i spał do 19 a potem rządził do 23. No i znowu w nocy się wybudzał z płaczem. Głowa mnie boli, praca mi dziś wypadła bo kobitka do której jeżdżę miała operację i dochodzi do siebie. Może ktoś mnie odwiedzi??? Kto chętny? Zapraszam.

EWA bardzo bym chcila ale nie mam prawka a w taka pogode autobusem moze az sie nie chce,innym razem moze sie uda, a arek w pracy wiec nawet nas nie ma kto zawiesc.

maly mila isc na drzemke a tu nie

Hej laski :)
Faktycznie pogoda dzisiaj feeee a wczoraj nie zdążyłam na spacerek bo się zasiedziałam u Justyny a potem już kurna padało :-:)-:)-:)-:)-:)-( i ma padać do wtorku
Emilka juz śpi ciekawe ile wczoraj spała tylko godzinke przez cały dzien no i z tą temperatura jakoś nie tak jakbym nie mierzyła ma tylko 35 w sumie ja tez jak sobie mierze to nie mam 36.6 ale ze mnie wiochmenka nawet nie umiem termometra używać :-D:-D:-D:-D:-D:-D
NIc to lece coś zrobić pozdrowionka

reklama
Dobrze cię rozumiem Justyna, bo mi też by się nie chciało w tym deszczu. Mi najbardziej pasuje jeździć w tygodniu jak starsi są w szkole bo tylko Mikiego ze sobą bym zabrała.
Motylku! a powiedz ty mi jakiej długości bym musiała mieć pazury żeby je jakoś ładnie zrobić tzn. nie chcę żadnych akryli ani nic co potem trzeba regularnie poprawiać bo ja za wygodna jestem :) i ile kosztuje takie cuś u ciebie?
Stefanka - no zastanawiam się nad zapisaniem go do playschool ale ja słabo mówię po angielsku a chłop pracuje w takich godzinach że ze mną nie pójdzie. Najwyżej kiedyś przygotuję sobie tekst na kartce i pójdę, a co!
W poniedziałek moje dziecię ma szczepienie na menigokoki i bardzo mnie ciekawi jak to zniesie :szok:

Do góry