reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
POLECAMY CIOCIE KASIE POPROSTU MAM ZAJE.....BISTA FRYZURKE, NAPRAWDE PIERWSZY RAZ JESTEM ZADOWOLONA Z REZULTATU.

zdjecia wkleje pozniej bo nie mam czasu teraz,

dziewczyny zapraszam czesciej
ciocia Tunia dziekujemy za dotrzymanie towarzystwa teraz obiadek i tata wraca,

ciekawe czy arek mnie pozna miala byc mala zmiana a tu taka odmiana

JUSTYNKO dziekuje bardzo za "skromna "wypowiedz:-)bardzo sie ciesze,ze jestes zadowolona,zreszta ciesze sie takze,ze wszystkie jestescie zadowolone:tak:
WIOLU nie ma problemu,mozemy sie umowic na strzyzonko,a rozliczyc sie innym razem,a dokladnie to sie jeszcze umowimy:-)

Ostatnia edycja:
melduje sie ciotki kochane!
ciociu Kasiu, baaaaaaaaaaaaarrdzo dziekuje za piekna fryzurke i podpisuje sie w 100% pod reklama Justynki- masz talent i ja rowniez po raz pierwszy jestem zadowolona z obciecia, tylko do skosu sie musze przyzwyczaic ;-):-)
ciociu Justynko, to my dziekujemy bardzo za kawusie i cierpliwosc do nas, bo jakby nie bylo 5h siedzielismy!!! :szok::szok::szok::sorry:
ciociu Cocolino, jak zwykle za krotko... popraw sie no! :tak::laugh2:
ciociu Ingrid, profile na nk nawiedzasz, ale na smski to nie odpisujesz :no::-( jak sie czujesz i co tam slychac u naszych dziewczynek, w tym synowej? :-D:-D:-D
Anuszy, co tak cicho siedzisz???
Miranda, super ze wszystko ok u Ciebie i dobrze sie czujesz. no i szykuj sie powoli na slodkie lenistwo bez pracy ;-):-)
Motylek i co? znalazlas cos juz?
Wiola, no niestety nie zaspokoje Twojej ciekawosci co do fryzury, bo mi sie baterie w aparacie wyczerpaly i ich zapasy w domu toze :-:)sorry:
tak wiec bedziesz musiala poczekac a na razie wierzyc na slowo
buzki dla wszystkich!!!

no wlasnie,Justynko ja tez bardzo dziekuje za milo spedzony czas u Ciebie pod dachem,a co najwazniejsze za uzyczenie swojego domu jako salon fryzjerski,teraz ty mnie powinnas szczardzowac za podnajem lazienki:-D

Kasiu nie ma sprawy zawsze ci mozesz korzystac, bez oplatt, ale obiecaj ze za kazdym razem bede tak zadowolona jak dzis, a tak wogole to przed samym wyjazdem to molze tylko grzywke skrocimy bo pewnie mi podrosnie

a co do pracy postaramy sei cos zalatwic daj nam czas do srody, moze sie uda

reklama
Kasiu a masz doswiadczenie w strzyżeniu takich małych łobuzów jak moj syn? Bym go chetnie ochlastała bo zarósł jak afrykanczyk:-D:-D:-D

Do góry