reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Ewelina to szerokiej drogi, niestety nie dotarlam na twoja ulice bo tak jak pewnie wyczytalas mialam gosci a poznym popoludniem wpadl malego chrzestny.

do zobaczenia w leeds

dziewczyny zapraszam do konca tygodnia nawet w weekend areek pracuje od 6-18 lub 8-17
jesli ktos ma ochote zapraszam

reklama
ja zapraszam w niedziele do siebie,myślę ze juz wszystko bede miala rozpakowane i zrobie porzadek,takze jak ktoras sie zdecyduje to zapraszam

Kasiu, Aniu, to my prawdopodobnie jutro sie spotkamy u Justynki, bo sie wybieram, i kto wie moze tez sie podstawie pod kose :-D
co do weekendowych spotkan to ja bardzo chetnie, ale niestety nie mam jak, bo sobota i niedziela to jedyne dni w tygodniu, kiedy widze meza, wiec same rozumiecie :tak:
moze uda nam sie w wiekszym gronie spotkac w przyszlym tyg? moze wreszcie sie na te kulki wybierzemy z dzieciakami tam kolo mnie, co wy na to? np w srode, ale to na razie propozycja, zobaczymy jak wiekszosci pasuje.
Ewelinka odezwij sie koniecznie po powrocie- wlasnie daj nam koniecznie swoj nr tel, bo poki Ci neta nie zaloza to nie bedzie z Toba kontaktu i nie bedziemy wiedzialy czy zyjesz!:-p takze zaraz tu prosze komore podawac!

a zapomnialam wam powiedziec ze mialam dzis popoludniu propozycje pracy. zaszlam do agencji pytac czy wiedza co z arla dla arka mowia ze poniedzieli bedzie wiadomo. mowie tej angielskiej lasce (zna arka szef o nim mowil) ze arkowi dzis nie koniecznie podpasowala praca na 12 godz 1 przerwa i wogole syf ale jak nie ma co innego to spoko, a ona ze maja nowa firme od poniedzilaku do pakowania na west park zebysmy byli o 7 w poniedzialek a ja jak byli ja pytam tylko o arka a ona oj szkoda bo dobrze gadasz po angielsku i wogole was znamy. zaczelam sie smiac mowie dziki ale zapomnialas ze mam dziecko. no ale chociaz wiem ze w kazdej chwili moge wracac(milo)_
moze arka mama przyjedzie wsierpniu do pracy, zobaczymy

Witam laseczki !!! :-):-)

Pogoda kiepska - jak dziś wyszłam na zewnątrz na chwilkę, żeby z sąsiadką pogadac, to aż mnie dreszcz przeszedł - totalna zmiana pogody ... a było tak fajniutko i cieplutko , no ale nic - trzeba czekac na ładniejsze dni :baffled::baffled::baffled:
Mnie dziś dzionek minął bardzo sympatycznie, bo wczoraj wieczorkiem zadzwoniła klientka i dziś była u mnie na zabiegach - fajnie się złożyło, bo moja Julia akurat zasnęła, więc mogłam się skupic na pracy .... myślę, że klientka zadowolona po pierwszej wizycie u mnie, bo już się umówiła na kolejną w przyszłym tygodniu - na inne zabiegi .... :laugh2::laugh2::laugh2: - mnie to bardzo cieszy, dlatego droga Ewo - jeśli tylko będziesz miała ochotę nie tylko na zrobienie paznokci ale na inne zabiegi, typu regulacja brwi, henna itp. to zapraszam .... :tak::tak::-D.... reszty kobietek również dotyczy to zaproszenie :-)))
Ewelina - szczęśliwej podróży i mam nadzieję, że w Leeds będzie Ci się podobac i że będziecie zadowoleni z podjęcia takiej, a nie innej decyzji :happy::happy::happy:
Tuunia - ale miałaś brzuchol ... jaki słodki i duży - fajowy ..... świetne zdjęcia poza tym - jest to niesamowite wspomnienie ..... :-)))
Stefanka - no, w Twoim przypadku to ja się nie dziwię, że nie wiedzieli, gdzie Ty masz swoje dzieciątko jak byłaś w ciąży ..... Teraz też jesteś jak szczypiorek normalnie, więc jedz jak najwięcej, bo zbyt szczupłą byc też nie jest dobrze, a tak poza tym to cieszę się, że Ci się podoba moja nowa fryzurka - ja jestem z niej bardzo zadowolona ale kupiłam sobie niestety do kitu lakier do włosów i to, co ułożę zaraz mi opada, więc jest chyba za słaby, no ale cóż - skąd miałam wiedziec - w każdym razie nie lubię miec skorupy na głowie i sztywnych włosów .... A co do włosów jeszcze , a 'propos łupieżu o którym wcześniej pisałaś - mówiłam Ci kiedyś o tym szamponie ELVIVE Anty Dandruff z L'oreala - próbowałaś go ? Jest naprawdę super - ja nie używam ale słyszałam, że klienci sobie go chwalą - rezultaty już po pierwszym użyciu podobno ..... Acha i podaj mi swoje gg, bo nie mam ..... :sorry::sorry::sorry:
Cocollino - współczuję Ci, że o tej porze musisz śmigac do pracy - ja bym chyba chodziła do tyłu, bo by mi się zapewne zegar biologiczny rozregulował :baffled::nerd:
Ingrid - a Ty jak się czujesz ? rodzisz wreszcie, czy nie ? :wściekła/y: Już czas !!!! Trzymaj się - będzie dobrze :-)))
Miranda - fajnie, że dobrze się macie i że ok się czujesz - pozdrawiam :-)))
Kasia - pewnie się cieszysz, że poznałaś nowe koleżanki i ich dzieci - zawsze jest o wiele raźniej, prawda ?
Justyna - fajne zdjęcie Nikosia do suwaczka wrzuciłaś - jak on szybko rośnie i taki wesolutki na fotce - fajnie :-)))

A tak poza tym dziewczyny, to może wiecie gdzie najlepiej szukac jakiegoś fajnego domu z ogrodem ( interesuje mnie dzielnica Bramley lub Pudsey ) - szukałam w kilku agencjach ale nie mają nic ciekawego niestety :-((( może macie jakieś fajne linki, gdzie jest większy wybór ??? Była bym wdzięczna za podpowiedzi ..... ;-):-D

Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku !!!

Motylek w tych dzielnicach to te
Estate Agents Pudsey, North West Leeds - DN Estates
Flemings Property Rentals Ltd - For peace of mind plus much more...
Estate Agents & Letting Agents Farsley, Pudsey, Rodley, Calverley, Bramley, Stanningley, Horsforth, Yeadon, Rawdon, Leeds
Pudsey estate agents with property for sale - LS28, West Yorkshire, England

tu masz kilka w jednym :-)
http://www.rightmove.co.uk/estate-agents/find/West-Yorkshire/Pudsey.html?locationIdentifier=REGION^1102
Estate Agents Pudsey

a my wynajmujemy na Rodley (czyli miedzy Bramley a Pudsey) przez nich
Linley and Simpson - Letting Agents in Horsforth, Flats, Apartments, Houses To Rent / Let

a w ogole to dzieki dziewczyny za wszystkie mile slowka co do brzuszka- wiem,ze byl ogromny, ale bardzo go lubilam :-D

Justys a co bys powiedziala gdybym Cie odwiedzila w sobote,ale tak chwile po 15 dopiero,bo musze najpierw Krzyska podrzucic do pracy:-)
A potem pojade po Eweline zeby zabrala sobie to lozeczko,od Ciebie bede miala blizej:rofl2:

reklama
Do góry