Witam laseczki !!! :-):-)
Pogoda kiepska - jak dziś wyszłam na zewnątrz na chwilkę, żeby z sąsiadką pogadac, to aż mnie dreszcz przeszedł - totalna zmiana pogody ... a było tak fajniutko i cieplutko , no ale nic - trzeba czekac na ładniejsze dni
Mnie dziś dzionek minął bardzo sympatycznie, bo wczoraj wieczorkiem zadzwoniła klientka i dziś była u mnie na zabiegach - fajnie się złożyło, bo moja Julia akurat zasnęła, więc mogłam się skupic na pracy .... myślę, że klientka zadowolona po pierwszej wizycie u mnie, bo już się umówiła na kolejną w przyszłym tygodniu - na inne zabiegi ....
- mnie to bardzo cieszy, dlatego
droga Ewo - jeśli tylko będziesz miała ochotę nie tylko na zrobienie paznokci ale na inne zabiegi, typu regulacja brwi, henna itp. to zapraszam ....
.... reszty kobietek również dotyczy to zaproszenie :-)))
Ewelina - szczęśliwej podróży i mam nadzieję, że w Leeds będzie Ci się podobac i że będziecie zadowoleni z podjęcia takiej, a nie innej decyzji
Tuunia - ale miałaś brzuchol ... jaki słodki i duży - fajowy ..... świetne zdjęcia poza tym - jest to niesamowite wspomnienie ..... :-)))
Stefanka - no, w Twoim przypadku to ja się nie dziwię, że nie wiedzieli, gdzie Ty masz swoje dzieciątko jak byłaś w ciąży ..... Teraz też jesteś jak szczypiorek normalnie, więc jedz jak najwięcej, bo zbyt szczupłą byc też nie jest dobrze, a tak poza tym to cieszę się, że Ci się podoba moja nowa fryzurka - ja jestem z niej bardzo zadowolona ale kupiłam sobie niestety do kitu lakier do włosów i to, co ułożę zaraz mi opada, więc jest chyba za słaby, no ale cóż - skąd miałam wiedziec - w każdym razie nie lubię miec skorupy na głowie i sztywnych włosów .... A co do włosów jeszcze , a 'propos łupieżu o którym wcześniej pisałaś - mówiłam Ci kiedyś o tym szamponie ELVIVE Anty Dandruff z L'oreala - próbowałaś go ? Jest naprawdę super - ja nie używam ale słyszałam, że klienci sobie go chwalą - rezultaty już po pierwszym użyciu podobno ..... Acha i podaj mi swoje gg, bo nie mam .....
Cocollino - współczuję Ci, że o tej porze musisz śmigac do pracy - ja bym chyba chodziła do tyłu, bo by mi się zapewne zegar biologiczny rozregulował
Ingrid - a Ty jak się czujesz ? rodzisz wreszcie, czy nie ?
Już czas !!!! Trzymaj się - będzie dobrze :-)))
Miranda - fajnie, że dobrze się macie i że ok się czujesz - pozdrawiam :-)))
Kasia - pewnie się cieszysz, że poznałaś nowe koleżanki i ich dzieci - zawsze jest o wiele raźniej, prawda ?
Justyna - fajne zdjęcie Nikosia do suwaczka wrzuciłaś - jak on szybko rośnie i taki wesolutki na fotce - fajnie :-)))
A tak poza tym dziewczyny, to może wiecie gdzie najlepiej szukac jakiegoś fajnego domu z ogrodem ( interesuje mnie dzielnica Bramley lub Pudsey ) - szukałam w kilku agencjach ale nie mają nic ciekawego niestety :-((( może macie jakieś fajne linki, gdzie jest większy wybór ??? Była bym wdzięczna za podpowiedzi ..... ;-)
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku !!!