reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
chcialam zapytac o internet,w domu sa kontakty sieci virgin,gdzie jest najtanszy i jak dlugo trzeba czekac zeby zalozyli?

tylko ze ja kurde na poczatku to tak kiepsko z kasa bede stala,sama wiesz jakie sa poczatki w nowym kraju?
czes Ewelinko...ja mam dwa lozeczka,mniejsze,w ktorym teraz moja Julcia spi i nastepne,ktore czeka az ja tam przeniose,ale ze wzgledu,ze nie mam w tej chwili miejsca nowe lozko na nia narazie czeka,razem z materacem,bial...takze moge ci je pozyczyc,ale tez nie na bardzo dlugo?

czes Ewelinko...ja mam dwa lozeczka,mniejsze,w ktorym teraz moja Julcia spi i nastepne,ktore czeka az ja tam przeniose,ale ze wzgledu,ze nie mam w tej chwili miejsca nowe lozko na nia narazie czeka,razem z materacem,bial...takze moge ci je pozyczyc,ale tez nie na bardzo dlugo?

nie bede ci zabierac lozeczka niech sobie czeka na małą

Virgin jest najpopularniejszy, ale i tandetny. my od polowy miesiaca prawdopodobnie bedziemy zmieniac na O2- duzo tanszy i jeszcze jakas promocje daja (3mce za darmo czy cos). na zalozenie nie czeka sie raczej dlugo.

a sa tylko gniazdka czy tez modem? bo jak kolega sie przeprowadzal to na nowym mieszkaniu wszystko lacznie z modemem zastal i sobie troche pouzywal za free :-D
jak sa juz gniazdka a bedziesz chciala miec net w Virginie to pewnie szybciej jeszcze pojdzie montaz :-):tak:

reklama
Do góry