reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
ogolnie w Liverpoolu mam taki mały komis.dopiero zaczynam.Lozeczka całkiem mozliwe ze bede miala po niedzieli.a do jakiej kwoty by Cie interesowało?przepraszam ze pewnie nie jestem w Waszym temacie ale nie moge sie tu narazie odnależć

Dobrywieczor mamuski:-)ja jutro ide do lekarza,bo cos jestem strasznie leniwa i chyba mam braki zelaza,musze zrobic sobie badanie krwii,a pozatym jak codzien wybieram sie ze swoja mala na spacerek po armley....moze ktoras z mam ma ochote jutro sie spotkac na popoludniowy spacerek na godzinke:eek:?

nie wiem jescze,bo musze zadzwonic rano do przychodni i zalezy o ktorej bede miala termin,dlatego tak napisalam prawdopodobnie......a tobie o ktorej by pasowalo?

ja myslalam o calkiem popoludniowym spacerku bo do 13 jestem zajeta potem jak sie nic nie zmieni maly do 15 powinien spac.
jak cos dam popoludniu znac i jak sie nam uda dopasowac to sie chetnie spotkam i pospaceruje

reklama
dobry wieczór dziewczynki!
My juz na wstępnym luzie, tzn. Helena obrobiona przewala sie w łóżeczku i daje sobie głowe uciąć że po takim dniu w ciągu 5 min. usnie. W domu przebywała tylko 3 godz, podczas drzemki i jedzenia obiadku. Pozostały czas spędziła głównie w parku i trochę w ogródku. Już sie boje co to będzie jak sie pogoda pojutrze skopsa i Helena swira dostanie w domu.
Stefanka masz rację nie ma co dłużej nóg zaciskać. Jeszcze dzis wieczorem zgłoszę sie do Kuby po pomoc w tej sprawie i pogonimy Hanię na ten swiat.:laugh2:
Ponoć to najskuteczniejszy sposób- przytulic sie mocno do swojego Miłego. Nie wiem czy najskuteczniejszy ale na pewno najprzyjemniejszy wiec nie omieszkam spróbować.....
A tesciową (przyszłą) mam naprawdę cudowną. Ileż ta kobieta ma pozytywnej energii w sobie- niejeden małolat może jej pozazdroscić.

Do góry