reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

no, rozumiem Cie doskonale :sorry::sorry::-(
jesli chodzi o przeslanie lozeczek to nie wiem czy tez nie uderzy Cie po kieszeni... my zawsze przesylalismy autokarem z Orbisu albo Sindbada,wygladalo to tak, ze kierowca zabieral od nas paczke, ale trzeba bylo posmarowac (i to chyba w zaleznosci od wagi- my zawsze do 20kg i miejsca wysylki) do Leeds zwykle brali 150zl, ale Ty za 2 lozeczka... hmmm, nie wiem ile by policzyli.
tyle,ze takiej wysylki nie da sie zrobic w biurze podrozy tylko trzeba zalatwiac bezposrednio z kierowca, wiec zostaje Ci dowiedziec sie kiedy i skad odjezdzaja i koczowac z paka :tak:. niestety zadnej typowej firmy przewozoej nie znam

sprobuje jeszcze popytac o lozeczko, ale jedno to chyba za malo na 2 rocznych dzieciakow, bo za ciasno im bedzie:szok:

reklama
po pierwsze musisz wziac pod uwage, ze taki autokar jedzie prawie 2 dni, wiec zeby miec lozeczko na sobote wieczor musialabys je wyslac najpozniej w piatek rano.
moja tesciowa np chodzila do biur podrozy i pytala w jaki dzien, skad i o ktorej godz. odjezdza autokar do Leeds, szla w dane miejsce i dogadywala sie z kierowca. i to wszystko. wiec moze sprobuj? jakby co, gdybys wyslala to wczesniej to my Ci mozemy odebrac tylko daj znac kiedy i o ktorej.
a skad z PL Ty jestes tak w ogole?

dziekujemy ciociu Tuniu juz lepiej. ale zabka jeszcze nie ma kiedy robimy jakies spotkanko, ja narazie poki Arek ma nocki bez wolnego nie moge ale jak tylko mu sie pozmienia zapraszam.
jak Szymus w doroslejszym wieku?

Ewelina to moze kojazysz ja z mezem jestesmy spod Wlodawy. mam dziadkow w Lublinie

Ewelina, sprawdzilam na stronie Orbisu, autokar wyjezdza w piatek 5.06. 2009 o godz. 8.00 rano z dworca PKS, a w Leeds bedzie w sobote o 18.30. musialabys isc w piatek przed 8.00 na dworzec i zagadac z kierowca i zaplacic, zdac bagaz i wsio :-), a my tu bysmy Wam mogli odebrac

jesli chodzi o spotkanko to ja caly czas czekam, az Wy wszystkie sie okreslicie kiedy w koncu robimy te obiecane zalegle Szymusiowe urodzinki??? Ingrid juz nie ma jak :-:)-:)-(, Wiola chora poki co, a reszta nie wiem jak sie zapatruje, bo temat jakos umarl

reklama
kojarze gdzie jest włodawa,bylam kilka razy przejazdem,my o 18.30 juz bedziemy w leeds.wyjezdzamy w piatek o 7 rano takze dojedzie w sobote w poludnie

Do góry