reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Jak zwykle mam czas dopiero teraz :(
U Ingrid było fajnie jeszcze trochu i może moja mała też zacznie jakoś pełzać to Helence będzie raźniej jak będzie miała Nikosia i Emilke do zabawy :)
Myślałam że pogoda się już poprawi fajnie było z wieczora i znowu zaczeło padać na dodatek takich grzmotów dawno nie słyszałam
No to ja lece poleżeć chwilke na kanapie i wypić w końcu cherbate :)

reklama
Czesc kobiety !!!
Jejuuu - nareszcie jestem po wielkich trudach ... ale sie za wami stesknilam.... a ile mialam do czytania, jak na nowo odpalilam forum ...... :-):tak: pisze na nowo, bo musielismy sformatowac caly twardy dysk i wszystko nam sie wykasowalo :wściekła/y:.... lacznie z moimi ogloszeniami, cennikiem, ulotkami itp. - myslalam, ze mnie krew zaleje - az sie poryczalam z nerwów, bo chcialam ruszac z biznesem od przyszlego tygodnia ale troszke sie to niestety opózni - nastapi to pod koniec tygodnia jednak ..... :baffled: ale wazne, ze nastapi .... najwazniejsze jest dla mnie to, ze jeszcze sie nie rozreklamowalam, a juz mam 4 klientki, które sie nie moga doczekac, az zaczne .... Ciesze sie jak nie wiem co, bo bede wreszcie w swoim zywiole ,,,, :tak: Poza tym u mnie po staremu, Julcia coraz bardziej broi ale i tak wszyscy mówia, ze jest bardzo grzeczna, poza tym bylam z nia wczoraj u lekarza w sprawie jej nie - chodzenia i mnie uspokoil, bo powiedzial, ze jesli raczkuje i wspina sie na meble, to ma czas do 18 miesiaca, zeby zaczac chodzic, a poza tym wazy juz ponad 10 kilo - klocek maly, no .... :happy2:
Stefanka - no i jak Ci wyszla ta czekoladka ? bo nie moge sie doczekac, az mi powiesz, czy jestes zadowolona ??? :shocked2::-)
Justyna - jesli chodzi o tlumaczenie papierów, to ok. 30 funtów wyjdzie za 2 sztuki
, a poza tym powiedz jak ida starania o dzidzie, bo sie tam gdzies doczytalam ukradkiem, ze dzialacie ? :tak::-D
Tunia - co u Ciebie ? mówisz, ze spotkanko szykujesz na wtorek ? No ja niestety nie dotre ..... ale zapraszam jak cos w SRODE , bo w czwartek nie moge - mam cytologie, pobranie krwi itp. .... , a w piatek juz PIERWSZA KLIENTKE :-))))
Ingrid - nooo kochana, to jak Ci juz tak polozna powiedziala, to Ty lepiej ta torbe pakuj póki czas i jesli tylko dasz rade, to Ciebie tez zapraszam .....
Cocollino - jeszcze raz dzieki za rady dotyczace kompa - teraz tfu, tfu - dziala bez zarzutu i oby trwalo to jak najdluzej .....
Anuszy - fajnie, ze juz jestes i jak sie tak domagasz spotkanka na kawce, bo sie stesknilas nawet za tymi, których nie znasz < mam nadzieje > to ZAPRASZAM w srode :-)))
Acha, dzis dostalam wyobrazcie sobie pisemna odpowiedz od jednej z firm, do której skladalam osobiscie CV, ze maja mnie w bazie danych i w tej chwili nie maja akurat takiego stanowiska adekwatnego dla mnie ale gdbym byla chetna, to podali mi adres agencji pracy, z która wspólpracuja i jesli bym zechciala, to mam sie tam udac z tym pismem i napewno cos dla siebie znajde w ich firmie ..... :tak: milo mi sie zrobilo, ze mnie nie zlekcewazyli i ze to cv nie trafilo np do kosza, bo róznie z tym jest jak wiecie ....:-)
NO ja musze juz konczyc, bo mnie mój narzeczony wzywa do spania, a WY POMYSLCIE , czy realne jest spotkanko w SRODE u mnie - SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!!! Dobrej nocki >>>>>>>

Motylku cos niedokladnie czytasz nasze posty;-):tak:. jesli chodzi o starania o dzidzie to pisalam ze zaczynamy dzielac w e wrzesniu wiec narazie nie ma skutkow:-)
Stafanka ja juz posprzatalam pranie zrobione, chcesz to skocze do ciebie posprzatam:tak::-D
Moze uda nam sie dzis zakonczyc sprawe z autkiem bo caly czas cos nie tak, :no:
Tunia ja to wkoncu nie wiem jak to wyjdzie z wtorkiem bo Cocolino chce jechac o 10 a moj brzdac to spi o tej porze zazwyczaj, jak nie bedzie padalo to pojade autobusem:-):tak:

a co u reszty?

Hej laski :)
Mój facet dzisiaj nazwał nasze forum kolektywem takim jak BORG ze Star Trek mówi że ja jak ten kolektyw sama juz nie myśle tylko jak wchodze na forum to wy mowicie co mam robic :-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam sie tylko :-D:-D:-D:-D:-D
Justyna - może dziś wpadniem zobaczym jak jak bedzie
Jak na razie to mnie sie nic nie chce zrobiłam obiad mała śpi wreszcie ale jak zwykle pół godz nawet sie człowiek nie zdązy obrucić ona już nie śpi :-:)-:)-(
Pogoda w kratke nawet wyjść sie nie da
Pozdrówka :)

Witam sobotnio :-)

Ala spi to mam chwile.. normalnie odkad przyjechalam to ciegle w biegu. Wystawiam pozostale rzeczy po Ali na ebay, porzadkuje w szafach bo cos za duzo tego, a wciaz nie mam co na siebie wlozyc :dry:

Tunia, ja bardzo chetnie Cie odwiedze i poznam we wtorek tylko daj mi znac jak tam do Ciebie dotrzec :blink:

Justyna, a Ty sie na mnie obrazilas czy cu? Wyslalam Ci eska z rana...

Ingrid, mam zamiar Cie odwiedzic, daj mi znac kiedy masz chwile..

Stefanka, bardzo ladna z Ciebie kobitka!! Fajne uczesanie masz teraz! #

Cocolino, czy nadal chcesz ta ksiazke?

Motylek, jeszcze nie wiem co bede robila w srode, ale bardzo dziekuje za zaproszenie :tak::-)

Anuszy wiem wie tylko od rana mam problemy zamieszanie bylam u Ingrid jakos tak zlecialo teraz byla Cocolino i niedawno wyszedl nasz przyjaciel wiec nie bylo kiedy,
u nas po staruchy moze jak bedzie ladnie to wybierzemy sie na spacer na armley do parku.

Ingrid jutro jak cos o 11 podjedziemy po ciebie , ok?

A tu Was jeszcze pokaze Alunie w wersji wakacyjnej ;-)

Załączniki

• SNC12451.jpg
    SNC12451.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 41
  • SNC12443.jpg
    SNC12443.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 24
reklama
rozumiem, tak myslalam ze w sumie zajete. Mialam nawet wpasc do Ciebie, ale sobie pomyslalam ze weekend, ze mezun w domu i czterech liter zawracac nie chcialam

Do góry