Czesc kobiety !!!
Jejuuu - nareszcie jestem po wielkich trudach ... ale sie za wami stesknilam.... a ile mialam do czytania, jak na nowo odpalilam forum ...... :-)
pisze na nowo, bo musielismy sformatowac caly twardy dysk i wszystko nam sie wykasowalo
.... lacznie z moimi ogloszeniami, cennikiem, ulotkami itp. - myslalam, ze mnie krew zaleje - az sie poryczalam z nerwów, bo chcialam ruszac z biznesem od przyszlego tygodnia ale troszke sie to niestety opózni - nastapi to pod koniec tygodnia jednak .....
ale wazne, ze nastapi .... najwazniejsze jest dla mnie to, ze jeszcze sie nie rozreklamowalam, a juz mam 4 klientki, które sie nie moga doczekac, az zaczne .... Ciesze sie jak nie wiem co, bo bede wreszcie w swoim zywiole ,,,,
Poza tym u mnie po staremu, Julcia coraz bardziej broi ale i tak wszyscy mówia, ze jest bardzo grzeczna, poza tym bylam z nia wczoraj u lekarza w sprawie jej nie - chodzenia i mnie uspokoil, bo powiedzial, ze jesli raczkuje i wspina sie na meble, to ma czas do 18 miesiaca, zeby zaczac chodzic, a poza tym wazy juz ponad 10 kilo - klocek maly, no ....
Stefanka - no i jak Ci wyszla ta czekoladka ? bo nie moge sie doczekac, az mi powiesz, czy jestes zadowolona ???
:-)
Justyna - jesli chodzi o tlumaczenie papierów, to ok. 30 funtów wyjdzie za 2 sztuki
, a poza tym powiedz jak ida starania o dzidzie, bo sie tam gdzies doczytalam ukradkiem, ze dzialacie ?
Tunia - co u Ciebie ? mówisz, ze spotkanko szykujesz na wtorek ? No ja niestety nie dotre ..... ale zapraszam jak cos w SRODE , bo w czwartek nie moge - mam cytologie, pobranie krwi itp. .... , a w piatek juz PIERWSZA KLIENTKE :-))))
Ingrid - nooo kochana, to jak Ci juz tak polozna powiedziala, to Ty lepiej ta torbe pakuj póki czas i jesli tylko dasz rade, to Ciebie tez zapraszam .....
Cocollino - jeszcze raz dzieki za rady dotyczace kompa - teraz tfu, tfu - dziala bez zarzutu i oby trwalo to jak najdluzej .....
Anuszy - fajnie, ze juz jestes i jak sie tak domagasz spotkanka na kawce, bo sie stesknilas nawet za tymi, których nie znasz < mam nadzieje > to ZAPRASZAM w srode :-)))
Acha, dzis dostalam wyobrazcie sobie pisemna odpowiedz od jednej z firm, do której skladalam osobiscie CV, ze maja mnie w bazie danych i w tej chwili nie maja akurat takiego stanowiska adekwatnego dla mnie ale gdbym byla chetna, to podali mi adres agencji pracy, z która wspólpracuja i jesli bym zechciala, to mam sie tam udac z tym pismem i napewno cos dla siebie znajde w ich firmie .....
milo mi sie zrobilo, ze mnie nie zlekcewazyli i ze to cv nie trafilo np do kosza, bo róznie z tym jest jak wiecie ....:-)
NO ja musze juz konczyc, bo mnie mój narzeczony wzywa do spania, a WY POMYSLCIE , czy realne jest spotkanko w SRODE u mnie - SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!!! Dobrej nocki >>>>>>>