reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

robię szaszłyczki na grila....ma ktoś ochotę. ;D
Mam nadzieje ze juz nie bedzie padało.
Bo mamy w planach dziś z Głuszkiem wielkie grilowe obżarstwo. ;D

reklama
ja szaszłyczka raz proszę :)
loli po dwójce dzieci chciałabym tak wyglądać
w hucie pogoda tragiczna, a my się umówiliśmy do knajpy ze znajomymi, a ta knajpka to na polku, buuuuuuuuuuu i nici z tego

Loli, Głuszek mam nadzieje, że grillowanie Wam się udało, bo myśmy się tak długo do niego zbierali, że się rozpadało :) Ale za to wylądowaliśmy w super knajpce Krakowiacy i Górale przy zakopiance. Gorąco polecam jeśli jeszcze tam nie byłyście jedzonko wyśmienite ::)

loli, Gaga mam nadzieję, że ja po porodzie też będę miała taką figurę ja Wy 8)

Grillowanie si udało, mimo, że się rozpadało (było świetnie, dzięki Loli ;))
Dobre z tym gościem Kindzia. ;D ;D ;D
Co do Loli to ona zawsze miała super figurę - znamy się jakieś 13-14 lat i zawsze była szczupła (szcęściara :)) W ciążach też wygladała super i szczupła (choć oczwyiscie twierdziłą co innego). Nie to co ja :)
Ale już za niedługo urodze i intensywny program odchudzający chyba wprowadze
gaga też widzę laseczka :)

Dziewczyny!karmienie piersia jak najdłużej bardzo pomaga na powrót do starej figurki.Dziecko wysysa wszystko ;D
Ja juz nie karmie.
A ja dopiero sie podniosłam .Kacorek ;D
A za 2 godz. znów sie umówiłam .Jedziemydo Tenczynka.
Oh! Mam bardzo intensyny weekend.Od 10 dni codziennie z kim się umawiam.
Wolne w pracy więc trzeba nadrobić zaległości towarzyskie ;D
figurkamoże i fajna, bo mało mnie jest ale za to piersi tez mam mało :-[ Cóż nie mozna mieć wszystkiego
Za to ty głuszekmasz piersi w sam raz ;D

Ciekawe Głuszek jak to z nami będzie... czy uda nam się wrócić do stanu z przed ciąży ??? też zamierzam wprowadzić intensywnny program odchudzający ale przede wszystkim jeśli chodzi o brzuch, żeby jak najprędzej pozbyć się tego fałdu skóry, który zostanie.Planuję ambitnie zajęcia fitness albo coś temu podobnego... słyszałam też o pasach wspomagających na brzuch ale ile ludzi tyle opinii i nie wiadomo co dobre... a jak już gdzieś się przeczyta, że w ogóle nic nie pomaga i fałd skóry zostanie choćby skały srały bo pękają włókna kolagenowe na brzuchu i tylko chirurg plastyk ratuje... to mi słabo.

Witam wszystkie mamy Krakowianki i te z Maleństwami na świecie i te co chowją je jeszcze w brzuszku!!! Super że jest nas tyle.Chetnie się przyłączam....
Ładny dzień to tzreba iść na spacerek...
A później obiadek u prababci Gabi
milego dnia

Witajjaga-1985!Miło nam bedzie.Zagladaj cześciej!
k@siekja używałam takiego pasa i polecam ,szczególnie przez pierwsze 2 miesiace .Brzuch ci przez to nie schydnie tzn tłuszczyki zebrane z ciazy ale wszystko ci się ładnie poukłada i nie bedziesz mieć flaka.Polecam!

jaga witaj
co do ćwiczeń i pasów, też miałą w planach, ale jakoś nie wyszło, teraz zaczynam brać się za siebie

reklama
poprostu przy dziecku nie ma czasu, a jak juz sie znajdzie to jestesmy tak zmeczone ze ćwiczyć się nie chce :p

Do góry