reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Loli, Głuszek mam nadzieje, że grillowanie Wam się udało, bo myśmy się tak długo do niego zbierali, że się rozpadało Ale za to wylądowaliśmy w super knajpce Krakowiacy i Górale przy zakopiance. Gorąco polecam jeśli jeszcze tam nie byłyście jedzonko wyśmienite :
loli, Gaga mam nadzieję, że ja po porodzie też będę miała taką figurę ja Wy 8)
loli, Gaga mam nadzieję, że ja po porodzie też będę miała taką figurę ja Wy 8)
Grillowanie si udało, mimo, że się rozpadało (było świetnie, dzięki Loli )
Dobre z tym gościem Kindzia. ;D ;D ;D
Co do Loli to ona zawsze miała super figurę - znamy się jakieś 13-14 lat i zawsze była szczupła (szcęściara ) W ciążach też wygladała super i szczupła (choć oczwyiscie twierdziłą co innego). Nie to co ja
Ale już za niedługo urodze i intensywny program odchudzający chyba wprowadze
gaga też widzę laseczka
Dobre z tym gościem Kindzia. ;D ;D ;D
Co do Loli to ona zawsze miała super figurę - znamy się jakieś 13-14 lat i zawsze była szczupła (szcęściara ) W ciążach też wygladała super i szczupła (choć oczwyiscie twierdziłą co innego). Nie to co ja
Ale już za niedługo urodze i intensywny program odchudzający chyba wprowadze
gaga też widzę laseczka
Dziewczyny!karmienie piersia jak najdłużej bardzo pomaga na powrót do starej figurki.Dziecko wysysa wszystko ;D
Ja juz nie karmie.
A ja dopiero sie podniosłam .Kacorek ;D
A za 2 godz. znów sie umówiłam .Jedziemydo Tenczynka.
Oh! Mam bardzo intensyny weekend.Od 10 dni codziennie z kim się umawiam.
Wolne w pracy więc trzeba nadrobić zaległości towarzyskie ;D
figurkamoże i fajna, bo mało mnie jest ale za to piersi tez mam mało :-[ Cóż nie mozna mieć wszystkiego
Za to ty głuszekmasz piersi w sam raz ;D
Ja juz nie karmie.
A ja dopiero sie podniosłam .Kacorek ;D
A za 2 godz. znów sie umówiłam .Jedziemydo Tenczynka.
Oh! Mam bardzo intensyny weekend.Od 10 dni codziennie z kim się umawiam.
Wolne w pracy więc trzeba nadrobić zaległości towarzyskie ;D
figurkamoże i fajna, bo mało mnie jest ale za to piersi tez mam mało :-[ Cóż nie mozna mieć wszystkiego
Za to ty głuszekmasz piersi w sam raz ;D
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ciekawe Głuszek jak to z nami będzie... czy uda nam się wrócić do stanu z przed ciąży ??? też zamierzam wprowadzić intensywnny program odchudzający ale przede wszystkim jeśli chodzi o brzuch, żeby jak najprędzej pozbyć się tego fałdu skóry, który zostanie.Planuję ambitnie zajęcia fitness albo coś temu podobnego... słyszałam też o pasach wspomagających na brzuch ale ile ludzi tyle opinii i nie wiadomo co dobre... a jak już gdzieś się przeczyta, że w ogóle nic nie pomaga i fałd skóry zostanie choćby skały srały bo pękają włókna kolagenowe na brzuchu i tylko chirurg plastyk ratuje... to mi słabo.
Witam wszystkie mamy Krakowianki i te z Maleństwami na świecie i te co chowją je jeszcze w brzuszku!!! Super że jest nas tyle.Chetnie się przyłączam....
Ładny dzień to tzreba iść na spacerek...
A później obiadek u prababci Gabi
milego dnia
Ładny dzień to tzreba iść na spacerek...
A później obiadek u prababci Gabi
milego dnia
Witajjaga-1985!Miło nam bedzie.Zagladaj cześciej!
k@siekja używałam takiego pasa i polecam ,szczególnie przez pierwsze 2 miesiace .Brzuch ci przez to nie schydnie tzn tłuszczyki zebrane z ciazy ale wszystko ci się ładnie poukłada i nie bedziesz mieć flaka.Polecam!
k@siekja używałam takiego pasa i polecam ,szczególnie przez pierwsze 2 miesiace .Brzuch ci przez to nie schydnie tzn tłuszczyki zebrane z ciazy ale wszystko ci się ładnie poukłada i nie bedziesz mieć flaka.Polecam!
reklama