reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Nie, nie jestem z bliźniaków. Mój najstarszy brat 1975, drugi 1976 (bliźnięta - ale drugi chłopiec zmarł po niecałych dwóch miesiącach:(), ja 1980 a mój najmłodszy brat 1990 - RODZYNEK :laugh: :laugh: Przy ostatnim mama miała 34 lata.

A z tym Żeromskim to włos mi się zjeżył na głowie, normalnie prokuratura. Nic tylko pójść do tego lekarza i powiedzieć, że może się czuć odpowiedizalny za śmierć dziecka... ale to i tak nie zmniejszy bólu po stracie dzieciątka. Chyba bym zabiła własnoręcznie tego lekarza, gdyby to mnie spotkało... tfu...tfu...

reklama
Dzięki za odpowiedź, choć dalej nie wiem ile mam jej dać ::), też nie lubię dawać łapówek i nigdy tego nie robię, ale teraz mam swoje skomplikowane powody.
Co do Żeromskiego to tragedia, normalnie prokuratura :(
A tak poza tym fajnie wyglądacie, Kasiek super, o co chodzi z tym ekshibicjonizmem ??? bo mi chyba mózg w ciąży nie nadaża :)

Zmieszczanie swoich fotek w necie zalatuje mi troszkę ekshibicjonizmem ;) (żarcik ;))

k@siek super wygladzas! służy Ci ciąza!
gunia pytałam kumpeli i ona rok temu dawała 200, ale podobno dają tez 100zł albo 500zł

k@siek ale masz bebzola ;D
wiecie co a ja dalej jestem zadowolona z Żeromskiego, popatrzcie jak jeden lekarz może narobić gnoju !!!!!!!!

Nio mam ;D A do końca jeszcze dwa miesiące albo i więcej:/ (oby nie ;)) Aż strach pomyśleć jaki będzie w 9tym. chyba będę mieć 200cm w pasie :laugh: :laugh: Chociaż może to nie jest takie śmieszne ::) ;)
Dzięki za miłe słowa... bardzo budujące, to chyba jedyny okres w życiu kiedy się cieszę, że jestem grubas :laugh:

reklama
k@siek ja też miała łogromnego bebzola ;D w końcu przytyłam 23kg a przy mojej byłej wadze to połowa hehe, łoj wydęło mnie piknie :), niestety zostało za dużo, grunt że dzidziora zdrowna ;)
ja przenosiłam 15 dni i nikomu nie rzyczę, straaaaaaasznie męczące, tym bardziej że takie upały były wtedy

Do góry