reklama
trzeba mieć skierowanie?to Państwowo czy prywatnie?jakiś kontakt mogłabym prosićmy mamy logopedę która ma siedzibe na ulicy Mazowieckiej 30 A
bardzo dobre podejście do dziecka moja córcia ją uwielbia każde zadanei ćwiczenie wykonuje i po chyba pół roku chodzenia pani logopeda stwierdziłą sporą poprawę w mówieniu wiec warto ))
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
trzeba mieć skierowanie?to Państwowo czy prywatnie?jakiś kontakt mogłabym prosić
tak skierowanie bez problemu dała pediatra
w przedszkolu akurat pani Logopeda była z wizyta i podeszłam tam z córka która zamieniała sobie literki lub je zjadała
za kilka dni ide sie zapisac na wizyty od września by kontynuować nauke że tak powiem
jak najbardziej państwowo
kontakt juz podaje
Samorządowy Ośrodek Psychologiczno - Pedagogiczny
ul.Mazowiecka 30A
tel 012 632 87 73
Jestem logopedą i chętnię pomogę Twojemu dziecku. Napisz agnieszkaib@poczta.onet.pl
Jestem logopedą i chętnie Ci pomogę. Napisz agnieszkaib@poczta.onet.pl
witam ponownie, widzę, że tu cisza, ale może jednak któras z mam tu zagląda i mi odpowie, bo mam pytanko: nie kojarzycie może jak długo trzeba czekać na kasę z becikowego ale od otrzymania decyzji? Bo ja wniosek złożyłam 1wrzesnia, decyzje dostalam dzisiaj. Teoretycznie napisane jest, że mają mi wypłacic "natychmiast" (Pismo jest z 8wrzesnia) a tu kasy nadal nie widać
Karola-radzę uzbroić się w cierpliwość-jakieś poślizgi mają w urzędzie miasta bo wrzesień to miesiąc składania wniosków na zasiłki i wszystkie świadczenia.Ja miałam opóznienie już za lipiec i facet mnie nie pocieszył że becikowe będzie po miesiącu..bo tyle maja od Twojego złożenia wniosku.Trzeba czekać i dzwonić ,mam nadzieję ze szybko jednak dostaniesz!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja złożyłam jeszcze w sierpniu i babka mi powiedziała, że pieniądze będą pod koniec września...witam ponownie, widzę, że tu cisza, ale może jednak któras z mam tu zagląda i mi odpowie, bo mam pytanko: nie kojarzycie może jak długo trzeba czekać na kasę z becikowego ale od otrzymania decyzji? Bo ja wniosek złożyłam 1wrzesnia, decyzje dostalam dzisiaj. Teoretycznie napisane jest, że mają mi wypłacic "natychmiast" (Pismo jest z 8wrzesnia) a tu kasy nadal nie widać
Dzięki wielkie dziewczyny za informacje! Cóż na miesiąc czekania to w sumie byłam nastawiona, ale jednak miałam nadzieję, że cos przyspieszą
Przynajmniej juz mi się śniło że przed chrzinami dostanę kaskę, żeby było za co imprezę zrobić
Jeszcze raz dzięki;-)
Przynajmniej juz mi się śniło że przed chrzinami dostanę kaskę, żeby było za co imprezę zrobić
Jeszcze raz dzięki;-)
reklama