reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Wanda- o Galla tez słyszałam, że dobry szpital chociaz kiedyś głośno było ,o przypadkach dzieci chorych na sepsę,,, ale to było dawno;-)Poza tym szpital Ujastek jest jedym z rekomendowanych szpitali akcji rodzic po ludzku,,,,,
JA jednak rodziłam z Zeromskim, i w sumie poród był super itp,, tylko opieka po porodzie do nosa!!! Nie wiem jak terz bo ja rodziłam 2 lata temu;-)

A czemu nie Szpital na Galla np?

Sylwia czy na Galla jest tez gabinet ginekologiczny taki z NZT ???
ja ginekologaktórego miałąm niby blizko musze szybko zmeinić ale wpierw musz emiec gabinet do zamiany i mam pytanei czy na Galla ejst gabinet i czy polecacie tamtych lekarzy

aaaaaaaa
propouje na wiosnę wyjście wszystkich Krakowianek do Parku Jordana czas najwyższy sie spotkać

Sylwia czy na Galla jest tez gabinet ginekologiczny taki z NZT ???
ja ginekologaktórego miałąm niby blizko musze szybko zmeinić ale wpierw musz emiec gabinet do zamiany i mam pytanei czy na Galla ejst gabinet i czy polecacie tamtych lekarzy

aaaaaaaa
propouje na wiosnę wyjście wszystkich Krakowianek do Parku Jordana czas najwyższy sie spotkać

oczywiście że są również gabinety ginekologiczne NFZ :tak:
ja z czytsym sumieniem moge polecic dr Pawła Romanka... ordynatora oddziału. Byłam u niego po stracie Aniołka... rewelacyjne podejście, fachowośc i przede wszystkim... ma czas dla Ciebie !!!! polecam

reklama
JA z braku czasu ostatnio rzadku tu zaglądałam,,, ale obiecuje sie poprawić i do PArku Jordana tez się chętnie wybiorę;-) no chyba ,że teraz zimą na seneczki z dzieciakami,, na jakąś góreczkę:-)

Do góry