reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Spaczyna, ja mialam rodzic Ujastku(tam robilam szkole rodzenia) ale ze moj lekarz byl z Kopernika i rodzilam w 42 tyg(wywolywali) to tam poszlam. Warunkow nie wspominam za dobrze ale polozna (Hania miala na imie, tylko tyle pamietam) cudo! Mimo ze bylam pierworodka to mnie nie naciela. A ze dostalam konska dawke 'oksy' i ze 3 zastrzyki 'na rozluznienie' to 2 faza trwala niecale 10 min :) Apropo spacerow ja tez baaardzo chetna, bo troszke sie nudze z malutka w domu. My mieszkamy na os mozarta na pradniku bialym. Pozdrawiamy!

reklama
Może zrobimy tabelkę? Łatwiej będzie się połapać. Pewie na ciążówkach takie robiłyście:)

NICK......OSIEDLE........WIEK DZIECKA......PREF. GODZINY SPACERÓW

Herrrra1402.....Grzegórzki......13mc.......od 10/11-15

dobry pomysl :) pasuje zrobic nowy temat i tam ktoras z nas prowadzilaby aktualizacje :)

katka........Pradnik bialy/czerwony........marzec 2009.....do uzgodnienia

dobry pomysl :) pasuje zrobic nowy temat i tam ktoras z nas prowadzilaby aktualizacje :)
katka........Pradnik bialy/czerwony........marzec 2009.....do uzgodnienia
moim zdaniem,nie oplaca sie robic mowego watku,bo po co-jak i tak malo kto tu pisze,a z pol roku temu i tak watek byl laczony,bo byly trzy o mamach krakowskich,i zadko to co pisal
a po drugie jest sens robic nowy watek dla 2 czy 3 mam??
a mamy z huty czy kurdwanowa czy biezanawa maja pisac osobno bez sansu jak dla mnie

mi tu nie chodzilo o watek w ktorym pisalby kazdy tylko naprzyklad taki gdzie sa wpisane jedynie dane- w jednym poscie. nie chodzilo mi o otwieranie tematow dla kazdej dzienicy. ale nie nalegam, to byl tylko pomysl :)

mi tu nie chodzilo o watek w ktorym pisalby kazdy tylko naprzyklad taki gdzie sa wpisane jedynie dane- w jednym poscie. nie chodzilo mi o otwieranie tematow dla kazdej dzienicy. ale nie nalegam, to byl tylko pomysl :)
aha chodzilo Ci o liste mam krakowskich,to nie bylby zly pomysl,bysmy wiedzieli ile nas na watku sie pokazuje
nie lubie jak ktos zaklada taki sam temat,a nie mozesie dopisac do istniejacego,np drugi temat o lekarzach,basenach czy itp

Oj dawno do was nie zaglądałam :-)
Mieszkam jeszcze na Kurdwanowie, ale niedługo z powrotem się wprowadzam na Krowodrzę (XXX-lecia). Termin mam na 12.09.
Ja się zastanawiałam nad porodem między Ujastkiem a Narutowiczem, ale na Ujastku chyba cały Kraków teraz chce rodzić:dry:, więc mają przepełnienie i nie są w stanie zapewnić takiej opieki,jaka powinna być,a w Narutowiczu, pomimo że mają niektóre nieco przestarzałe i drastyczne poglądy oraz podejście, są dobrzy fachowcy. Poza tym z osiedla będę miała 10 min na nóżkach. :-D
Ależ się rozpisałam...Dopiero lipiec będzie,a ja już o porodzie,ale nic na to nie poradzę,coraz częściej mnie napadają takie myśli. :-p
Miłego dnia. :-)

reklama
Oj dawno do was nie zaglądałam :-)
Mieszkam jeszcze na Kurdwanowie, ale niedługo z powrotem się wprowadzam na Krowodrzę (XXX-lecia). Termin mam na 12.09.
Ja się zastanawiałam nad porodem między Ujastkiem a Narutowiczem, ale na Ujastku chyba cały Kraków teraz chce rodzić:dry:, więc mają przepełnienie i nie są w stanie zapewnić takiej opieki,jaka powinna być,a w Narutowiczu, pomimo że mają niektóre nieco przestarzałe i drastyczne poglądy oraz podejście, są dobrzy fachowcy. Poza tym z osiedla będę miała 10 min na nóżkach. :-D
Ależ się rozpisałam...Dopiero lipiec będzie,a ja już o porodzie,ale nic na to nie poradzę,coraz częściej mnie napadają takie myśli. :-p
Miłego dnia. :-)

witam przyszłą sąsiadkęeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja z Wrocławskiej jak coś
no to jeszcze chwilka do porodu ja tu nie rodziłam wiec nie mogę doradzić

Do góry