reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Karen witaj!

Ziuta w takim razie życzę szybkiego powrotu do pracy. Ja takowej nie posiadam i nie narzekam na brak towarzystwa, ale rozumiem Twoją chęć do wyrwania się z domku.
Co do dorobienia w domu to sama bym chętnie coś wykombinowała, więc nie pomogę.

Gaga o! ciekawie, ja skończyłam chemika i zdawałam maturę z chemii, tak w ogóle to jestem ekologiem z wykształcenia i dodatkowo technikiem obsługi ruchu turystycznego.
Pracy w zawodzie nigdy nie znalazłam, ale pracowałam już w Tesco, Realu(jako merchendiser), Mc Donaldzie(przez ponad rok) i w knajpce na Kazimierzu(jako kucharka).

Aniu to super, że Jaś zaakceptował opiekunkę.

Agusia jak się czujesz?

reklama
Moj Jas to akceptuje wszystkich - aby tylko mu ktos jedzenie podawal to juz jest jego przyjaciel ;)

Paula gratulacje dla Szymka 7 msc ;D

Jeszcze sie pochwlae ze wyrosly nam kolejne zabki - mamy juz 4 ;D

Hej dziewczyny! :laugh:
Byłam w piątek u swojego gina i dogadałam się z nim na konkretny termin na cesarkę tj. na 25.01. na jego dyżur(termin jeszcze może ulec zmianie ponieważ 20.01. idę na wizytę to może jeszcze coś zmieni) Wcześniej nie chce mnie ciąć bo mój Oluś jest troszkę mały, ważył ok 2800g w 37 tc i czym dłużej w brzuszku tym lepiej dla dzidziusia. Oczywiście na Kopernika raczej poród rodzinny odpada, ale może i dobrze bo to przecież normalnie jak operacja i nie wiem czy bym chciała aby mąż był ze mną i patrzył jak mnie kroją. Nie wiem jednak czy doczekam tego terminu bo już raz przecież miałam akcję porodową, a niezbyt dobrze się czuję.
Dzięki dziewczyny za opis swoich przeżyć :D :laugh:

Dziewczyny jest wreszcie w Krakowie usg 4D (nie oszukane - sprawdzałam - aparat GE Voluson 730 ekspert - ten aparat to jeden z najlepszych aparatów na rynku). Ja idę 2 II. Koszt badania to 250 zł z nagraniem na płytkę DVD. Dam wam znać co i jak po wizycie. Nie wiem jak długo będzie to usg w Krakowie (bo nie wiem czy je kupili czy wypożyczyli). Badanie można wykonać w Ultramedice na Błonie 1 Kraków. Stronka internetowa www.ultramedica.pl. Numer tefonu do pani która rejestruje na badanie 602524528. Ale super!!!! Wreszcie krakowianki mają swoje usg 4 D i nie trzeba jechac do W-wy.

HEJ STARUSZKO :)
no tu ćię mam

Ziuta pisze:
ja juz chłopców zapisałam do żłobka na wrzesień
dopiero wtedy będą miejsca
troche się tego boję ale znajoma męża zaprowadza tam swoje dziecko
i jest baaaaaardzo zadowolona
ona dała mała jak miała 3.5 m-ca

a powiedz mi czy do tego żlobka na zwycięstwa koło szkoły??
no wiesz po drugiej stronie al.pokoju,
a no i ile płacisz....

przy petli ten żłobek
niecałe 200 zeta od "głowy"
jeśli dziecko nie chodzi to odliczają

Hahhahahahahaha..nie wiem jak się to stało że przeoczyłam te wątek.Też jestem z Krakowa.....tzn byłam z Huty ale teraz mieszkam tuż pod Krakowem ....kilka kilometrów od Bronowic ..w Rząsce.
Głuszek witaj! Jak tam Marysia?Odwiedzę Cię we wtorek ,właśnie negocjuję samochód ...bo chwilowo mamy jeden.
Ziuta ty też z Krakowa?

reklama
cześć loli - ale trudno cię zlokalizować
ja coś nie moge spać po nocach... chyba wkraczam w tą fazę ( za tydzień zaczynam III trymestr - dokładnie 22 II. jezu ale zleciało!!!! i zaczynam mieć schizy)
i nici wyszły z naszego dzisiejszego spotkania.........
Acha moja Marysia cię pozdrawia - własnie mi przyrżnęła swoją śliczną nóżką ....
Koniecznie musimy się spotkać.
Kurcze, swoją drogą to skandal, żeby matka chrzestna oglądąła swojego chrzesniaka ze zdjęć na forum. Jest mi wstyd....

Do góry