reklama
Kasanga
Sierpniowa mama'06 Początkująca(y)
Witam wszystkie mamusie z Krakowa dopiero niedawno odkryłam to forum uważam że jest super.Moj dzidziuś ma się urodzić w sierpniu Mam termin na 7 sierpnia.to jest moja pierwsza ciąża bardzo chętnie zapoznam się z mamusiami z Krakowa Mieszkam w Sródmieściu na Czerwonym Prądniku.
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ja wprawdzie z okolic Krakowa ale pracuję w Krk więc się podpinam
Witam Mamuśki te ze stażem i te przyszłe do, których i ja się zaliczam ;D
Moje maleństwo przyjdzie na świat w lipcu (podobno 14tego )
Od jakiegoś czasu prowadziłam poszukiwania mamuś z Krk wśród mamuś lipcowych'06 ale z mizernym skutkiem.
Kraków takie duże miasto a jest nas tak niewiele :
Pozdrawiam ciepło ze Skawiny
Witam Mamuśki te ze stażem i te przyszłe do, których i ja się zaliczam ;D
Moje maleństwo przyjdzie na świat w lipcu (podobno 14tego )
Od jakiegoś czasu prowadziłam poszukiwania mamuś z Krk wśród mamuś lipcowych'06 ale z mizernym skutkiem.
Kraków takie duże miasto a jest nas tak niewiele :
Pozdrawiam ciepło ze Skawiny
Kasanga
Sierpniowa mama'06 Początkująca(y)
Witajcie
Cieszę się że odpisujecie.Ja też miałam problem ze znalezieniem mamuś sierpniowych ale od kiedy odkryłam to wspaniałe forum jest lepiej. Pozdrawiam serdecznie.Jest mi miło przywitać się z grudniowa mamusią z Prądnika Czerwonego.Całuski dla wszystkich mamuś majacych dzidziusie i tych które się spodziewają maleństwa.
Cieszę się że odpisujecie.Ja też miałam problem ze znalezieniem mamuś sierpniowych ale od kiedy odkryłam to wspaniałe forum jest lepiej. Pozdrawiam serdecznie.Jest mi miło przywitać się z grudniowa mamusią z Prądnika Czerwonego.Całuski dla wszystkich mamuś majacych dzidziusie i tych które się spodziewają maleństwa.
reklama
ja rodziłam na Kopernika, wybór szpitala przez lekarza prowadzącego który tam pracuje, no i pierwszorzędna opieka nad noworodkami, trafiłam końcem 34tc z wcześniejszymi skurczami, urodziłam końcem 38, o ile mają najlepszą opiekę nad noworodkami to wiele do życzenia pozostawia opieka nad mamami, i marna pomoc przy nauce karmienia piersią, żeby nie powiedzieć że mają to głęboko w d... masz po prostu umieć i już