reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Adaś to niezly mężczyzna!!!!!!! nawet mi nie mowcie staram sie nie myslec, robic cos bo jak tylko mam chwile to od razu ryczę jak bobr, ale zleci szybko

catherinko gminne juz mam zasilek rodzinnyczy cos takiego

reklama
kobitki a co tu taka cisza ???
głuszku ja nie jestem pewna ale chyba cię widziałam ;D ty masz może czerwony wózeczek ???

ja przy moim mam KUPĘ roboty, jescze się docieramy i na nic nie mam czasu ;) jak tylko będe miała więcej wolnego czasu napewno będe brała czynny udzial w naszych pogaduszkach :-*

gaga czyli na bb bede miała czas za jakies.. hmmm... 4 lata jak Adas pojdzie do przedszkola ;D ;D ;D

gunia ja te.ż często chodzę do wyspaińskiego na spacerki,bo to 10 min od mojego domu, może sie kiedys spotkamy przypadkiem ;)

ucichło,ucichło bo wakacje :) a my się męczymy z zębem, dolna prawa jedynka już się pokazuje, a Mała dokazuje i strasznie ją boli,chyba dam jej apap może troszkę ulży bo maść nie działa

Jaga no własnie tak sie kiedyś zastanawialam czy to Ty czy nie Ty jak spacerowalam w parku ;) następnym razem zaczepię :p, najwyżej to nie bedziesz Ty ;D ale zamotałam ... trzymam kciuki za szybkie ukazanie się jedynki :)

gunia nie ma sprawy teraz mnie nie ma jeszcze 2 tyogodnie ale jak tylko wrócę to dam znać ;)
no i oczywiście
wszystkiego najlepszego dla mojej imienniczki bo to już 3 miesiące

to ja gaga to ja!!!często chodze po Bohaterów Wrzesnia po tym parku - albo ide do paku na ZłotegoWilku ob tam słaze z koleżanką ze szpitala - następnym razem - krzycz za mną ;D ;D

Długo mnie tu nie było - przepraszam ale nie miałam czasu bo wpradzałam Łatw Plan Tracy HOGG bo mała już tak dawał popalić że myślałam że zwariuje i UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!! Napisze co u nas w skrócie; marysia nauczyła się przesypiać noce - śpi od 22.00-23.30 do 5.00 rano (choc ostanio chyba ma jakiś intesywny wzrost bo dodaje sobie dodatkowe karmienia), od wczoraj spi też bez husiania na rączkach, tylko w wózku . Wyszła jej jakaś paskudna wysypka na buzi - mma nadzieję ze to nie AZS ani nie skaza. Tyje szybko i ładnie - 25 VII ważyła 5380 czyli teraz z 6 kg na pewnio wazy. Kolki się kończą (albo dzięki uregulowaniu trybu dnia albo po prostu się kończą). USG biderek wyszło super ale mała ma jedną fałdke więcej na jednej nóżcze -trochę się tym martwię ale podobno usg jest decydujące w tej kwetsii .

K@asiek kochana dopiero teraz przecztalam co u was. Kurcze napisz koniecznie jak się teraz Adaśko czuję. Bidulko pewnie sie strachu najadłaś!!!!!!!!!!!!!

reklama
Głuszku, wychodzimy na prostą. Adas cały dzień je a wnocy ładnie spi i rosnie :) wazymy go co tydzień i wszystko juz w normie... na szczescie ;) juz sie martwiłam o Ciebie tak długo Cie nie było. Nie słyszałam wczesniej o Tracy Hogg ale własnie sprawdziłam co to jest ten łatwy plan i dzieki Tobie zamawiam te ksiazke ::) Mam nadzieje ze i nam pomoze :) :) pozdrawiam

Do góry