reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

a moja dziś powiedziałe bleeeeeeeeee na łatwy Plan, cały dzień był do dupy :mad: :mad: :mad: i właśnie leży pod karuzelką i ANI MYŚLI SPAC.
To jak ci sama śpi to czegóż wiecej chcieć, ty nie potrzebujesz Tracy ;D ;D ;D ;D - moja NIE SPI SAMA i ani myśli (w sensie usypiania) - tu Tracy mnie zawiodla, ale cóż pokolei, moze sie uda

reklama
głuszek tak nie do końca ama śpi, jak ją dam do łóżeczka to musi miętosić moją albo męża rękę ;D drapie, szczypie, a jak zabieramy to sie rozbudza, czasmi 40 przy łóżeczku siedzimy, a czasami chwilkę

ja musze moja czasmai 2 godziny nosić (a wazy juz 6 kg) bo jest taki wrzask jak ją wsadze do wózka że po prostu musze ją wyciagnąc bo sąsiedzi i tak sa wyrozumiali (a wdzień ją nauczyłam uspiac samą a w nocy cwaniara wie że ją wezmę bo nie chce zeby się darła)

jaga-1985 pisze:
Adaś to niezly mężczyzna!!!!!!! nawet mi nie mowcie staram sie nie myslec, robic cos bo jak tylko mam chwile to od razu ryczę jak bobr, ale zleci szybko

catherinko gminne juz mam zasilek rodzinnyczy cos takiego

Co do rodzinnego - nie wiem, bo my się nie kwalifikujemy... Ale napisz (jeśli jeszcze to jest aktualne) do 81agusia - ona pracuje w Urzędzie Miasta, więc na pewno będzie Ci umiała odpowiedzieć :)

catherinko dziękuje, my w sumie też się nie kwalifikujemy tylkko że studiujemy i wszystkie dochody na szcęście lub nie narazie są jeszcze na boczku ;)

ale tu cisza :)

babinki polećcie mi jakiegoś lekarza grzebologa ;D moja ginka na macierzyńskim a muszę cytologie zrobic i wogóle się wybrać, najlepiej nie prywatnie i gdzieś w hucie no i żeby terminy były w miarę ;D
ależ wymagająca jestem

reklama
ja Ci mogę polecić tego który moją ciąże prowadził Romanek się nazywa ale to nie w hucie tylko na Galla(przecznica od Królewskiej) w szpitalu MSWiA. Przymuje we wtorki od 13.00 do 16.30 on jest ordynatorem oddziału gin - poł.

Do góry