reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Znajoma ja mieszkam też niedaleko Placu Imbramowskiego :) Chodze na spacery do parku w Dworku Bialoprądnickim, chodzisz tam? Chodze też do parku Wyspiańskiego.
W Dworku jest fajny plac zabaw i mnóstwo dzieci, tam mógłby bawić sie twój synuś z rówieśnikami :)

reklama
k@siek no i jak ???
moje dwie koleżanki też maja teraz problemu z karmieniem, obie po Ujastku, wogóle ich tam nie nauczyli karmić i chyba skończa na butli, jedna bardziej z wyboru, a druga chyba sie podda. Daj znać jak tam mały i jak waga

Dzięki gunia za radę!!!! Narazie stosuję okłady z Maltanu i jest ciut lepiej, jak mi to nie pomoże to spróbuję z tym filoletem.
Czy jak wyleczyłaś tę pierś to pojawiło się więcej pokarmu czy dalej miałaś niższą produkcję?

Gaga
Adaś już przybiera, nie dokarmiam go ale w dzień to cały czas je... nawet nie mam pół godziny przerwy. W nocy za to budzi się ze tylko 2 - 3 razy na jedzonko no ale w nocy to mam dużo pokarmu więc się najada.

k@siek widzisz wychodzicie na prostą :) Majka pamiętam że od 17-20 wisiała przy cycu z przerwami 10min :) w nocy co 1-2h sie budziła :)

K@siek cieszę sie, że już lepiej. Jak wyleczylam pierś to pokarmu bylo tam mniej jeszcze przez ok. miesiac, ale z dnia na dzień coraz wiecej, az sie unormowalo.

K@SIEK trzymamy kciuki dalej....
ale się dziś pporyczałam, żegnałam męża na 2 m-ce :( :( pojecał do szkocji :( :(

a my prawdopodobie od jutra znoawu na wieś

catherinko do kiedy mozna składać wnioski o zasiłek rodzinny ??

reklama
o kurcze jaga współczuję, ja tydzień rozłąki znoszę okropnie a co dopiero 2 miesiące :-[

Do góry