reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

dzięki Mamooli. Trzymanych kciuków nigdy zbyt wiele :)
Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć pracę jak tylko będziesz chciała do niej wrócić. A pracy przy dwójce małych dzieci jest napewno masę, zwłaszcza kiedy jedno z nich ma 2 lattka i jest ciekawe świata, ściąga wszystko ze stołów a Ty musisz pilnować jego i jeszcze zająć się maleństwem no i zrobić wszystko w domu... dla mnie jest to wręcz niewykonalne.

reklama
no tak k@siek czasem bywa cięzko ::) ale na ogół daje rde opanować sytuacje

myśle że za jakieś pare lat odpoczne ;D

o kurcze mamo Oli przed chwilą sprawdziłam kiedy dokładnie urodziłaś Maksia i chciałam Ci powiedzieć ,że przynajmniej na szpitalnym korytarzu musiałyśmy się widzieć :), bo ja urodziłam 28lutego ,a 4tego marca jeszcze byłam w szpitalu :-[, jak wyglądasz?jestem ciekawa, czy Cię pamiętam :)

Co do Siemiradzkiego,ja też rodziłam tam swoje pierwsze dziecko i nie było żadnych problemów, dlatego też chciałam tam urodzić również Zosię , jednak za tym drugim razem potraktowali mnie "z buta"delikatnie mówiąc.

no tak suszi, zalezy na kogo sie trafi. Ja z kolei za pierwszym razem byłam zła że nikt mnie nie potrafił nauczyć prawidłowego przystawiania do piersi, teraz z kolei były pomocne położne ale Maks sie od razu przyssał i nie było problemu
pewnie się minełyśmy na korytarzu :)
ze zdjecia nie kojarzę z resztą nie mam za dobrej pamieci do twarzy
ja mam ciemne włosy do ramion, w szpitalu napewno związane były w kucyk :)
urodziłam o 8 rano i koło 10 byłam na sali, tej na przeciwko dyżurki pielegniarek, numeru nie pamietam
a w niedziele wieczorem nas przenieśli do tej na końcu korytarza bo wymieniali okna :

K@siek co u ciebie ?? jeszcze w całości ?? napisz bo widzę że znów nasze forum ucichło ;)
tocze walkę z moją małą bo upodobała sobie palucha zamiast smoczka i na żadne sposoby nie moge tego zmienić...
ja swoje ona swoje a kiedyś nie było z tym problemów

chrzest0551cf.jpg

k@siek no właśnie ???
u nas Majka długo nie chciała wogóle smoka, oj to był koszmar, zasypiałą tylko przy cycu, na szczęście teraz zasypia ze smokiem, ale w ciągu dnia smoka nie potrzebuje :)

upaaaaaaaaaaaaał niemiłosierny, kiedy spacerujecie z maluchami ??? ja do 10 góra i dopiero po 18 a i tak jest strasznie ciepło

reklama
gaga ja ranne spacerki sobie odpuszczam w upelnosci a popoludniu to tak podobnie do ciebie 17-18 bo wcesniej to sauna i solarium w jednym.

Do góry