reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

wszystkie byłyśmy chyba przeterminowane... ja to 10 dni...a co do spana to catherinko chyba kazda z nas tak ma ze jak maleństwo idzie spac to mamy buszują po domu... to normalne...

reklama
Cześć Krakowianki, któraś z Was pytała o wezwanie karetki do porodu.
Kiedy odpłynęły mi wody wezwałam karetkę (było to w środku nocy) , przyjechali w jakieś pół godziny ,a mieszkam w Pychowicach, po czym zawieźli na Siemiradzkiego, czyli tam gdzie przez całą ciążę chodziłam (tzn.do przychodni przyszpitalnej) i gdzie wreszcie urodziłam .

PS.Osobiście nie polecam tego szpitala żadnej Krakowiance.

PS2.Tak w ogóle to się chciałam przywitać, mam na imię Ewa, nie jestem rodowitą Krakowianką , ale od 5 lat tu mieszkam, mój mąż jest Z Krakowa i pewnie resztę życia właśnie tu spędzę. No i już dwoje moich dzieci na świat przyszło w Krakowie :laugh:

witam
zdarza mi się spędzać sporo czasu w Krakowie. w związku z tym mam pytanie - czy możecie polecić jakieś ciuchbudy w Krakowie z ubrankami dla niemowlaków? jak na razie wiem o tym na Żabińcu.

witam suszi zaglądaj do nas częściej:)
co do ciuchlandów to wiem że jest jeden dla dzieci koło TOMEXU w Hucie, na tyłach sklepu JUKA, odzieży indyjskiej i czegoś tam jeszcze

chyba upały do nas wracają ::)

Witajcie nowe Krakowianki

Super ciuchlandia jest na Dobrego Pasterza naprzeciwko dawnego Majora (nie wiem jaki tam jest teraz sklep) - w poniedzłąki jest tam dostawa i mają nowe ciuszki ze Stanów - naprawde świetne

A to my:

Się wystroiłam:

Zbliżenie:

jakl wyglada obżarte dziecko:

Ulubiona pozycja do noszenia

Jak ładnie trzymam juz główkę!!!!!!!!!!!

Edukujemy się na macie - -mama ledwo zywa

i sie werandujemy:

taki uśmiech wynagradza wszystko: (mam nadzije za do mnie a nie do zyrandola :))

głuszku śliczna ta twoja królewna, a jaka już duża, rany, i oczka już wiedzą gdzie patrzeć, kochaniutka jest :)

reklama
Do góry