reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

głuszek możesz dogadać się z lekarką żeby przyjechała jak będziesz rodzić , wiem że mi mój lekarz to proponował ,ale nie chciałam .To odpowiednio kosztuje u mojego 500zł....ale nie prezyjedzie jeśli będzie np na urlopie.
Dużo osób umawia się ze swoimi lekarzami na termin i wtedy lekarz coś działa żebyś urodziła na jego dyżurze

reklama
mam pyatnko:znacie jakieś dobre miejsce,gdzie mozna wrócić do formy po ciązy?? mój brzuszek za nic nie chce zniknąć a kilogramy też się mocno przyczepiły :mad:

LOLI w Żeromskim tak sie nie da. Jak lekarz nie ma dyżuru nie może przyjechać do szpitala. Dlatego tez nie można wynająć wczesnije położnej bo też nie przyjedzie. Niestey orydynator ma hopla na punkcie korupcji i łapówkarstwa - stąd takie usalenia.

głuszek i ja myślę że to jest dobrem w końcu każdy lekarz powinien zajmować się tak amo pacjentami, my nie daliśmy ani złotówki i oprócz tych komplikacji było ok, a kasa by nic nie pomogła tak czy inaczej, ja jestem straaaaaaaszną przeciwniczką dawania kasy

ja tez chcę zrzucic kilogramy, a raczej muszę bo zauważam że wpadam w deprechę i to nie na żarty, potrafie ryczeć pół dnia przez swoją dupę ::)

jaga-1985 ,gaga wiem ze jest fajny fitnes w DH Herbewo na rogu Aleji i Wroclawskiej( basen , siłownia, gimnastyka i sauna)
czasami chodze tam z Miłoszkiem na basen , zajęcia dla niemowlaków

loli a wiesz może ile to kosztuje i jak czesto są zajecia?? mieszkam nie daleko więc pasowałobymi to miejsce a ijeszcze jedno od kiedy można wziąś maleńswo na basen ?? ::)

Nie wiem ile kosztuje fitnes ani siłownia
basen z instruktorm 25zł bez karnetu
w karnecie 20zł(trzeba chyba wykorzystać w ciągu 2 miesięcy)
a ztego co wiem to możesz dzidzie zabrać jak tylko sztywno trzyma główkę - w zasadzie od 3-4 miesiąca
ja zaczęłam chodzić jak Miłosz miał 8 - wcześniej była zima i nie mogłam się zebrać

mojej jeszcze troche brakuje dlatego poczekam, a poźniej bede wlaczyć z babciami bo one o basenie nie chcą słyszeć,bo to zarazki i wirusy,ale jeszcze mam troche czasu, a co do figury to musze sie wziąśc za siebie.narazie spacerki do parku jordana codziennie a mam z 3-4 km :laugh: dzieki loli

Jesli karmisz piersią to samo Ci trochę zejdzie tłuszczyku...to dobry sposób na odchudzanie
Ja straciłam przy karmieniu 10 kg w ciągu 5 miesięcy.

reklama
loli ja karmie 9 miesiąć i nic mi nie zeszło, więc to nie do końca z tym karmieniem
zaczęłąm już ćwiczyć na poważnie, bo nie moge na siebie patrzeć i naprawdę boję się o siebie, wpadam chyba w depresję i to nie na żarty, ryczę, snuję się po domu, małą mnie trzyma jakoś, spacerki z nią ..............

Do góry