reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Loli dzięki wielkie, to już coś wiem.
Gaga przechlapane tyle czasu przenosić, mam nadzieje, ze mnie to ominie ::)

reklama
A co do Żeromskiego ...to tak na prawdę nie jest wina szpitala ale konkretnego lekarza.A taki może być w każdym szpitalu.Jak rodziłam Igorka to w na Siemiradzkiego(naprawdę fajny szpital)też była taka torba jedna co poniewierała kobietami w ciązy -okropna i beszczelna baba-wywaliła mnie z porodówki bo miałam nie zapłacone-wtedy płaciło się tam 150 za poród zwykły a ja chciałam rodzinny :mad:
I w ten sam sposób sa świetni lekarze na Kopernika(gdzie nie chcwalę szpitala , bo było mi źle jak rodziłam Miłoszka)ale pracuje tam mój lekarz i jest świetnym specjalistą ,chodzę do niego już 7 lat i nie dam złego słowa na niego powiedziec.

gaga ja też tyle przytyłam z Miłoszem ,20kg.
W pierszej ciązy 10kg(przed miała49 kg)ale też nie udało się zżucić , zostałam przy 55.Potem znowu tucie na +20.
Ale te 20 zżuciłam , albo samo zeszło , bo szczególnie się nie wysilałam.W czasie porodu 10 kg i potem do 5 miesiąca drugie 10.

Ja mam +17 :mad:.
Co do szpitali t ojest tak - każdy wybiera taki jakie ma oczekwiania - ja bede rodzić w Zeromskim z przyczyn takich, że mam tam znajomą położna (jest przy dzieciaczkach po porodzie), stawiająna poród naturalny - mozesz sobie wybrac jaką chcesz pozycję, nie robia porodów kleszczowych i próżnociągu (uff - całe szczeście) -, bardzo stawiają na karmienie naturaln,e dziecko jest cały czas przy matce po urodzeniu, nie dokarmiaja mlekiem sztucznym. No i do tego jest to szpital a nie klinika jak Ujastek więc ma w razie czego - odpukac sprzęt niezbędny do ratowania zycia dzieciaczkom. Do tego chodze do tatmtejszej lekarki więc mam nadziję że jakby co sie na nia powołam że jestem jej pacjentką.
Wydaje mi się co do tej dziwczyny że powinna zaskarżyc tego lekarza który ją odesłał (swoją droga Loli dobrze by było wiedziec kto to taki (nazwisko) - z wiadomych przyczyn ;D)

To kuzynka Angeliki, tej od ankiet.
Nasza Anka mi to mówiła.
Z resztą ty pewnie bedziesz znać Angelikę - pracowałaś z nimi.
A w ogóle to ja uważam że taka sprawę jej rodzina powinna nagłośnić-telewizja itd.
Takich lekarzy co olewaja wszystko bo im się pracować nie chce powinni publicznie kompromitować.

witaj Nenyah
ja ci nic nie polecę bo ja z huty ;D
a co do żeromskiego to wybrałam go z tych samych powodów co głuszek, a to z dzieckiem 24/24 to jest straaaaaaasznie męczące, ja nie spałam prawie 4 doby tylko patrzyłam na małą czy oddycha, wyszłam jak zombi z tego szpitala, ale super pomagają przy karmieniu, i wogóle mogę bez wachania (wahania ??? ) polecić dr Ryskalę (moja lekarka) dr Gacha (robił mi cesarkę - uratował tak na prawdę moja królewnę) i dr Nowak a taką ruda lafirynde bym z tamtąd wywaliła na zbity pysk !!! nie wiem jak sie nazywała ta franca !!!

a ja dziś po fryzjerku :) troszkę humorek się poprawił :)

Nenyah ostatnio sprawdzam park jordana i tam naprawde dzidzus moze sie wybawic pobiegac jest przede wszytskim czysto i zielono a takze cicho.naprawde warto przejsc sie spacerkiem

Tak Jaga, zamierzam na Galla rodzić:) Ten lekarz do którego teraz chodze (Romanek) tam pracuje, jest ordynatorem. Myślę, że przy tym szpitalu zostaniemy:)

Ja jak narazie 14kg na+ ;D

moja kumpela miała +30 :o
ehhhhhhh ja w ciąży żarłam straszne ilości ;D wszystkiego a czekolady hohoho
czy was aby nie wkurza ten popołudniowy wiatr bo mnie normalnie rozwala

reklama
no własnie ...cały dzień tak gorąco a jak mam w koncu chwilke wyjśc na powietrze to robi sie zimno i wieje
Ale i tak dziś wyszliśmy i u nas przestało wiać tak po 18 ,było ciepło .

czekolada tez odjadałam sie okrutnie w ciązy-lekarz mi zabraniał a ja i tak jadłam ;D
a teraz nie mam w ogóle checi na słodycze

A czy wiecie jak to jest w teraz z juwenaliami?chcemy się wybrać na koncert?może ktoś wie kiedy i gdzie jest ten duży koncert?

Do góry