reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Witam wszystkie Krakowianki! Moge do was dołaczyć?
Mieszkam na Nowym Bieżanowie,mam córke Maję,prawie pięciolatkę.Drugą dzidzie urodze w maju 2010. Pozdrawiam!

Luthien-- oooo to mieszkamy bardzo niedaleko siebie,,,, heheh jeśli można tak powiedzieć, ja mieszkam w Prokocimiu:-)
A jak u was samopoczucie w ten piekny słoneczny i mroźny dzień??/
U nas rano było -18 o 8,30 ale teraz do słoneczka jest + 4 i po obiadku wybieramy się na saneczki z dzieciakami

Witam!

Ada to trzeba będzie się kiedyś na spacerek umówić jak będzie cieplej :-).

Tego mrozu to ja mam już dość.Rano byłam w przychodni z Majka i strasznie zmarzłam.Nie mogę się juz doczekać wiosny :tak:.

Luthien- no pewnie ,że musimy się spotkać,,,,:-)
My z reguły nawet w mrozy wychodzimy, dziś byl spacer do tesco ,, mali troszkę pojeździli na sankach i sie dotlenili,,,, ale mi do tej pory zimno:dry:

No ja też zwykle się staram z małą wychodzić,nawet na chwilkę na sanki,ale teraz jestem zakatarzona i nie mam siły :-(.Ale jak się lepiej poczuje to napewno się spotkamy :-).

DZień dobry panie,,,
czy u was też świeci słoneczko??? hihihi bo mróz to aż w domu czuć,,,,,,,:szok:
Normalnie tak zmarzłam w nocy ,że jak się obudziałam o 4,30 to musiałam się kocem dodatkow przykryć,,, a moja Julka zadowlona odkryta i jak ją przykrywam to do mnie mama nie chce:no:

Witam!
U mnie też pogoda ładna,no i mróz też :-(.Ale może się wybiorę na zakupy,trochę sie przewietrzę i Majkę wezmę na spacer.To już ostatni tydzień ferii i od poniedziałku znów do przedszkola pójdzie, juz się jej trochę w domu nudzi.

Luthien-to co u was przedszkole w ferie zamknięta, czy jej po prostu tez zrobiłaś ferie??? A do jakiego przedszkola chodzi Maja??

My po południu bylismy na saneczkach oczywiście Kuba mega zadowolony ale Jula mniej ona nie cierpi się ubierać, najchętniej to by z gołą pupą nawet w zimie chodziła:dry:

reklama
Ada u nas przedszkole otwarte ale jest mniej dzieci i grupy łączone.A moja Majka to lubi sobie pospać :-Dwięc stwierdziłam,że skoro i tak siedzę w domu bo teraz na l4 jestem to jej nie poślę.Majka chodzi do przedszkola 176 na Aleksandry,to jest to naprzeciwko biedronki.

Do góry