reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
dziewczyny mam pytanie czy możecie polecić jakiegos lekarza ortopedę ??? chodzi o przekręcanie przez maluszka główki w jedną stronę, dzis nestety byłam ze skierowania i oczywiście lekarz idiota, a tak przy okazji może wiecie gdzie można zrobic prywatnie usg bioderek po ze skierowania 2 miechy się czeka, no i jakiś dobry okulista

dzięki własnie słyszałąm o skan medzie, a ile tam kosztuje wizyta, to jest prywatnie czy na kasę chorych???

reklama
Cześć GAGA

Ja z moim małym poszłam do ogólnego lekarza na ZŁotym Wieku do dr.Oracz. Ona dała mi skierowanie do ortopedy na Centrum C (TEL.644-23-77) i tam znajduje się ortopeda. i już ćwiczą mojego syna od czerwca i dzięki temu zaczął raczkować, chodzć.Powiem Ci,że widzę okropną zmianę. Jeną stopkę miał przekrzywioną a w tym momencie stopka jest prosta i synuś nabrał siły.

IWONA

Do góry