reklama
iwonka1980
Zaciekawiona BB
Faktycznie ten świat jest mały, w sumie jesteśmy sąsiadkami, a poznajemy się przez net. :laugh:
gaga
uzależniona
dziewczyny mam pytanie czy możecie polecić jakiegos lekarza ortopedę ??? chodzi o przekręcanie przez maluszka główki w jedną stronę, dzis nestety byłam ze skierowania i oczywiście lekarz idiota, a tak przy okazji może wiecie gdzie można zrobic prywatnie usg bioderek po ze skierowania 2 miechy się czeka, no i jakiś dobry okulista
reklama
iwonka1980
Zaciekawiona BB
Cześć GAGA
Ja z moim małym poszłam do ogólnego lekarza na ZŁotym Wieku do dr.Oracz. Ona dała mi skierowanie do ortopedy na Centrum C (TEL.644-23-77) i tam znajduje się ortopeda. i już ćwiczą mojego syna od czerwca i dzięki temu zaczął raczkować, chodzć.Powiem Ci,że widzę okropną zmianę. Jeną stopkę miał przekrzywioną a w tym momencie stopka jest prosta i synuś nabrał siły.
IWONA
Ja z moim małym poszłam do ogólnego lekarza na ZŁotym Wieku do dr.Oracz. Ona dała mi skierowanie do ortopedy na Centrum C (TEL.644-23-77) i tam znajduje się ortopeda. i już ćwiczą mojego syna od czerwca i dzięki temu zaczął raczkować, chodzć.Powiem Ci,że widzę okropną zmianę. Jeną stopkę miał przekrzywioną a w tym momencie stopka jest prosta i synuś nabrał siły.
IWONA