reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

gaga dziekuje Ci ślicznie. Niestety jakoś Żeromskiego nie biore pod uwage, mimo iż opinie bardzo dobre raczej, ale własnie to przepełnienie w tym szpitalu mnie przeraża.. No zobacze jeszcze.
Co do Ryskali to przyznam szczerze że niewiem jak przyjmuje,:zawstydzona/y: bodajrze pon, wt, śr, i czw. ale niewiem w jakich godzinach. Ale niema problemu, bo jutro mam u niej wizytę więc odpisze Ci jak i kiedy przyjmuje i jak wróce to Ci tu napisze;-)

reklama
sylwia dziękuje za info ;-)

gaga odpisałam Ci godziny przyjęć do dr Ryskali
wtorek 7.30 - 13.30
środa 7.30 - 14.30
czwartek 13.30 - 19.30
Tyle że z tego co gadały dziś babeczki na poczekalni, to terminy są na za 2, a nawet za 3 miesiące:baffled::szok:;-)
dzięki wielkie, kochana jesteś, a do niej zawsze takie terminy, ale warto poczekać :-)

Hej kobietki. A ja mam pytanie troszkę już przyszłościowe.
Interesowałyście się może do jakiego pediatry warto chodzić z naszymi dzieciaczkami po porodzie?
Polecacie kogoś?
Mam trzy nazwiska ze swojej przychodni i na prawdę żadne mi nic nie mówi.
Może potraficie coś powiedzieć o:
dr Renacie Szafraniec
dr Katarzynie Jeleń
lub dr Małgorzacie Jawor-Bugajskiej ?

Witam, jestem Justyna i od urodzenia mieszkam w Krakowie (obecnie Kazimierz) ;) (a od niedawna wchodzę na BB). mam synka Tymka (17 miesięcy). mogę się dołączyć?

reklama
Aga ja pamiętam o Tobie ale już 2 tydzień chore jesteśmy
Yasmin witam, pisz ile wlezie
Dada a jaka to przychodnia, gdzie ??

Do góry