reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

gaga dziekuje Ci ślicznie. Niestety jakoś Żeromskiego nie biore pod uwage, mimo iż opinie bardzo dobre raczej, ale własnie to przepełnienie w tym szpitalu mnie przeraża.. No zobacze jeszcze.
Co do Ryskali to przyznam szczerze że niewiem jak przyjmuje,:zawstydzona/y: bodajrze pon, wt, śr, i czw. ale niewiem w jakich godzinach. Ale niema problemu, bo jutro mam u niej wizytę więc odpisze Ci jak i kiedy przyjmuje i jak wróce to Ci tu napisze;-)

reklama
sylwia dziękuje za info ;-)

gaga odpisałam Ci godziny przyjęć do dr Ryskali
wtorek 7.30 - 13.30
środa 7.30 - 14.30
czwartek 13.30 - 19.30
Tyle że z tego co gadały dziś babeczki na poczekalni, to terminy są na za 2, a nawet za 3 miesiące:baffled::szok:;-)
dzięki wielkie, kochana jesteś, a do niej zawsze takie terminy, ale warto poczekać :-)

Hej kobietki. A ja mam pytanie troszkę już przyszłościowe.
Interesowałyście się może do jakiego pediatry warto chodzić z naszymi dzieciaczkami po porodzie?
Polecacie kogoś?
Mam trzy nazwiska ze swojej przychodni i na prawdę żadne mi nic nie mówi.
Może potraficie coś powiedzieć o:
dr Renacie Szafraniec
dr Katarzynie Jeleń
lub dr Małgorzacie Jawor-Bugajskiej ?

Witam, jestem Justyna i od urodzenia mieszkam w Krakowie (obecnie Kazimierz) ;) (a od niedawna wchodzę na BB). mam synka Tymka (17 miesięcy). mogę się dołączyć?

reklama
Aga ja pamiętam o Tobie ale już 2 tydzień chore jesteśmy
Yasmin witam, pisz ile wlezie
Dada a jaka to przychodnia, gdzie ??

Do góry