reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Witam i ja,zgadzam sie z Sylwia,ze jakos forum ostatnio zastyglo w miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylas na tych Bloniach,ja za twoja informacja wybralam sie tam.Jak wrazenia????

Moze poszla kogos pociecha do przedszkola czy złóbka???Tak jak moja??Jak tam sie zaklimatyzowała?????????????????????

reklama
Ano byłam na Błoniach ale szczerze mówiąc to spodziewałam sie czegoś lepszego byłam zdegustowana testem który przeprowadzała Pani na pieluszkach wzieła najtańszą Huggies i najnowszsy pampers i porównywała he he tak jakby porównywac superchłonne podpaski z zelem w srodku do tych które maja celuloze ubawiło mnie to bardzo no i nic poza tym namiotem tam nie było zadnych imprez towarzyszacych jak dla mnie zwykłuy spacer nic szczególnego.

Myslalam ze bedzie impreza BoboVity ale zobaczylismy tabuny ludzi kolo namiotu Pampersa (a my ich nie lubimy) i poszlismy na spacer do parku Jordana :-)

Witam MAM PYTANIE czy któraś z Was rodziła w SPESIE w Krakowie w tej prywatnej klnice? Chciałabym tam rodzić ale nie znam żadnych opinii i bardzo prosze o odpowiedz mamy które coś słyszały lub najlepiej same tam rodziły;-) Pozdrawiam serdecznie:tak:;-)

Bardzo sie zaskoczylam jak znalazlam Mamy z Krakowa na 4 miejscu.Fajnie,ze sie troszke ruszylo!!!
Doticzka a gdzie sie miesci ten szpital prywatny????Ja z siora,kuzynka i kolezka rodzilam na Ujastek z Prywatnym (Nowa Huta) i tez bylismy zadowolene z opieki medycznej :)

A co do Pampers na Bloniech to myslalam podobnie jak wy,ze tam cos wiecej bedzie atrakcji!!!

Ja mialam tam rodzic mala,tylko w tym czasie byl remont.A pozniej przenioslam sie do rodzicow to rodzilam na Ujastkach.Niestety nic nie wiem,bo to z drugiej strony Krakowa,ale jak cos sie dowiem to napisze.

reklama
Ja tez chodzilam prywatnie do lekarza z rydygiera i tam tez chcialam rodzic i tam urodzilam. Oczywiscie on byl przy porodzie! Polecam ten szpital!

Do góry