reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Igusia zdrówka!!!
Dla Ciebie i rodziców ;)

Oł to dałam ciała z prognozą pogody????:baffled: Ja tylko ploty z TV przekazałam . Teraz znowu nadaja (jak to moja babcia mawiała), że ma byc OK.

Z pieluchami ciężko jest. My testowaliśmy wszystkie dostępne w M1 ;-) heheheh. aLE POWAZNIE. kAŻDE DZIECKO MA INNĄ ANATOMIE I WOGÓLE INECZEJ JEST.................Sorki za kapsla.
No i trzeba sazukac i próbować z pieluchami. My np. długo jedziemy na belli. A tak wogóle to niedługo odstawiamy pieluszyska. Najwyzsza pora! Na majtki się przerzucamy :-D

reklama
Oj niewychowana jestem. 100 lat dla Igusi!!! :-)

Wasze pociechy juz duze, nasz Kuba to niemowalczek jeszcze :-) Co do pieluch to uzywalismy Huggisow ( wzynaly sie Kubie w nogi... niezaleznie od rozmiaru) Bella (byly niezle tylko kupa tylem wyplywala) i w koncu wrocilismy do pampersow (uzywalismy ich na samym poczatku) ale chyba trza szukac dalej, bo i te przesikuje. Raczej sa dobre rozmiarowo.Kuba okraglutki jest ( w koncu dwa razy je w nocy ;-)

Ziuta ale musisz miec wesolo z blizniakami :-) ale pewnie na poczatku tez dwa razy wiecej roboty bylo...

Megusku Marysia też ciagle niemowlak - chociaz taki przerosnięty hihi
Dobrze Ziuta gada z tymi pieluchami - tak to jest że kazda niuńka lub niuniek jest inna/y i trzeba szukać, szukać i szukać!!!!!
Kurna co tak jest zimno!!!!! Tylko 6 st. Ale przegina ta pogoda!!!!

Marysia Gluszku to duza panna! ;-) bardzo ladnie chodzi....gratulacje!

Kubie zaczynaja sie zabki wyzynac -slini sie,ma od tegowyspke na brodzie, pcha wszystko do buzi...itd A dzis nie chcial butli z kaszka i zloscil sie ze szkoda gadac. Moze nie osiwiejemy? ;-)

jeszcze raz dziękuję za życzenia.
Fakt z pieluchami bywa różnie..my w pewnym momencie używaliśmy belli i byłam zadowolona, ale jak Iga zaczęła raczkować to się nie sprawdziły bo za mało elastyczne. huggisy jak dla nas wogóle do niczego..
Głuszek, impreza była domowa:-)
zęby Idze zaczęły rosnąć wcześnie bo w 4-ym miesiącu..w ciągu dwóch miesięcy wyrosło 8. potem długo, długo nic i teraz trzy czwórki wylazły a czwarta w drodze. I oby szybko bo jestem wykończona:-(

o rany Igusiu sto latek, jakaś taka ślepa jestem, buziaczki malutka damo

u nas ząbki byłu dopiero w 8 miesiącu, i dobrze, przynajmniej wcześniej nie marudziłą :-)

wiecie co trafia mnie z tą pogodą, no przecież znowu zimno jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
głuszku może byśmy się jkoś spiknęły na spacerku // mi sie już nudzi samotnie łazić po tychj alejkach

hej ho!
Przyszłam Życzenia świąteczne Wam złożyć, bo nie wiem kiedy znowu wpadnę ;-)

DUŻO JAJ
(cokolwiek by to miało znaczyć :-D ),
ZDRÓWKA,
MIŁOŚCI,
SŁOŃCA,
POGODY.

Gaga z miłą chęcia - wyślę co na priva mj telefon to sie smsujemy ;-)

Megusku - Marsi perwsze zabkli wyszły bardzo szybko - pierwszy jak miała 5,5 miesiaca drugi dwa tygodnie później. I do tego czasu NIC!!!!! Ale wychodziły w miare bezboleśnie. Dopero teraz był hardcore i masakra w jednym!!! Na szczęście wyszła własnie wcozraj czy przewcozraj Górna lewa jednyneczka, którą to Marysia doprawiła dizs waląć sie dziasłem w wannę. Dziąsło trachło i juz teraz dużo zabka jest na wierzchu ;-) Takze jesteśmy dumną posiadaczką trzech ząbków i czekamy na czwartego bo dziaso mega spuchnięte. A chyba jeszcze górne dwójki się pchają. Myślę ze taraz będa BAAAAAARDZO nieprzyjemne nocki.......

Kasianku - ja też już mam dosć tego ząbkowania. My miałysmy wszysko - kolki, skaze białkową, potówki, odparzenia, grzybicę, AZS, chociaz myślałam ze bolesne ząbkowanie nas ominie..... Ale niesttey nie.....

Ziuta dzieki za życzenia!!!! Tobie te życzę pogodnych Świat. A dla reszty życzonka jutro ;-)

Aloha...

Spokojnych Świąt Wam życzę:happy:

Ziuta ale Ci fajnie Twoi chłopcy już Cie z sikawkami będą gonic pewnie;-)

reklama
maja70ph5.jpg

Baranka wielkiego, zająca nieskromnego, jajek kolorowych, świąt odlotowych, dyngusa mokrego po pachy śmiesznego, rodzinnej atmosferki , szynki 3skrzynki, mazurka pysznego i koszyczka obfitego.

Do góry